Відбулося закриття освітньо-професійної програми «Потужний старт у великому бізнесі»

  • 09.06.2017, 12:27
  • 2113
  • Уляна Шпуляр
Сьогодні, 9 травня, у дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Університетська, 1) відбулося урочисте закриття освітньо-професійної програми «Потужний старт у великому бізнесі» та нагородження 5 переможців конкурсу бізнес-проектів освітньо-професійної програми «Потужний старт у великому бізнесі», серед яких перше місце здобув Юрій Ігнатович.

У нагородженні взяв участь міський голова Львова Андрій Садовий.

«Для мене дуже важливо, що ми бачимо співпрацю бізнеcу і університету, і ви вже можете собі планувати свій подальший шлях, тому що вам пропонують зразу роботу. Це є дуже важливо, адже кожне нове робоче місце для Львова – це успіх.

Ми живемо в непростий час, світ міняється, але, якщо молода людина має досвід і вона є зайнята – то вона може планувати свій завтрашній день, і вона себе гідно почуває»,- зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Я маю велику приємність вітати організаторів та учасників освітньо-професійної програми «Потужний старт у великому бізнесі», який дав можливість, спільними зусиллями влади, бізнесу та освітньо-наукового потенціалу економічного факультету спланувати та організувати програму, яка націлена на студентів»,- додав Володимир Мельник, ректор ЛНУ ім. І. Франка.

Нагадаємо, 6 квітня 2017 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка спільно з ТОВ «Альянс маркет» вперше стартувала освітньо-професійна програма «Потужний старт у великому бізнесі» – платформа для співпраці молоді, освіти та бізнесу. Програма тривала до 2 червня 2017 року. 

Програма реалізована економічним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка та ТОВ «Альянс Маркет» і спрямована на практичну підготовку фахівців, закріплення теоретичних знань студентів на практиці шляхом розроблення студентських бізнес-проектів. Учасниками Програми були 20 студентів економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, які пройшли багаторівневий відбір.

«Практична компонента є надзвичайно важливою у підготовці майбутніх економістів. Фахівець, який закріпив на практиці теоретичні знання має набагато більші перспективи на ринку праці. На економічному факультеті значна увага приділяється програмам стажувань, співпраці з працедавцями, бізнес-структурами, органами державної влади тощо», – зазначив декан економічного факультету Ростислав Михайлишин.

Передбачений програмою «Потужний старт у великому бізнесі» цикл лекцій та тренінгів проводили для студентів економічного факультету фахівці ТОВ «Альянс Маркет».

Ректор Львівського університету, професор Володимир Мельник подякував представнику компанії «Альянс Маркет» за можливості, які відкриває перед студентами співпраця між установами. «У процесі підготовки фахівців ми повинні реагувати на виклики часу, а отже постійно удосконалювати нашу освітню систему, наближати її до практики», – зазначив Володимир Петрович.

За підсумками програми відбувся конкурс студентських бізнес-проектів. Оцінювали роботи учасників члени журі, до якого входили представники кафедр маркетингу і економічної теорії економічного факультету та компанії «Альянс Маркет». Для переможців передбачено призовий фонд та можливість працевлаштування в компанії.

Пропозиція керівників ТОВ «Альянс Маркет» реалізувати проекти переможців конкурсу свідчить про високий рівень представлених бізнес-ідей.

Заступник генерального директора «Альянс Маркет» Ігор Новоставський вважає, що для його компанії співпраця з Львівським національним університетом імені Івана Франка – важливий соціальний та діловий проект. «Ми хочемо продемонструвати студентській молоді, що в Україні можна отримати гідні умови праці й реалізувати свій потенціал», – відзначив під час зустрічі з Ректором Університету Ігор Новоставський.

відео: Андрій Андрух