Львівський центр дитячої та юнацької творчості отримав відзнаку за «Новації позашкільної освіти»

  • 03.01.2024, 15:46
  • Пресслужба ЛМР
За результатами річної діяльності закладів позашкілля, експертна комісія Міжнародної асоціації позашкільної освіти відзначає найкращих. Так Львівський центр творчості дітей та юнацтва став першим у номінації «Новації позашкільної освіти».

7 рік поспіль Міжнародна асоціація позашкільної освіти у співпраці з партнерами (Міністерство освіти та науки України, Державна служба якості освіти України та Український державний університет імені Михайла Драгоманова) щорічно у грудні підбивають підсумки у сфері позашкільної освіти. За результатами нагороджують видатних постатей, організації та найкращі заклади позашкільної освіти почесними відзнаками «Лідер позашкільної освіти – 2023». Львівський заклад позашкілля вдруге опинився серед найкращих.

«Вже другий рік поспіль Центр творчості дітей та юнацтва Галичини стає Лідером позашкілля 2023. Це чудова новина, адже це означає, що колективу вдалось створити та розповсюдити ті знання, які широко цікавлять наших дітей.

Цьогоріч ЦТДЮГ отримав лідерство у номінації «Новації позашкільної освіти». Цю відзнаку ми отримали завдяки проєкту «Веселі майстерки». Це відеоролики з майстер-класами, які стають популярними в мережі, здебільшого образотворчого напряму: паперопластика, живопис, ліпка, орігамі, тощо. Це проєкт, завдяки якому у дітей формується художній смак, гармонійно розвивається особистість та з’являється можливість розважитись. А найголовніше, що він доступний усім!

Дуже тішимось таким досягненням і обіцяємо дітям, що будемо дивувати їх і надалі», – розповідає керівниця  Центру творчості дітей та юнацтва Галичини Надія Савко.