Директори львівських шкіл обʼєднались, щоб вирішити конфлікт у школі №96

  • 09.04.2024, 20:18
  • 7072
  • Пресслужба ЛМР
Сьогодні у школі №96 МЖК-1 відбулась нарада директорів усіх шкіл Львівської громади, де, окрім поточних питань роботи закладів освіти, обговорили питання вирішення конфліктної ситуації, що склалася у цій школі. Відтак директори запропонували створити дві робочі групи, які допоможуть новій директорці Ярині Нечипурній здійснювати свою роботу.

«Станом на сьогодні є певні позитивні зрушення в ситуації, що склалась в школі №96. Сьогодні ми мали нараду з усіма керівниками шкіл Львова. Було створено дві робочі групи, які будуть допомагати вирішити конфліктну ситуацію в цій школі. 

Також сьогодні ми мали конструктивну розмову з батьками, відповіли на всі їхні запитання, спокійно поспілкувались.

Найважливіше – пані Ярина робить всі можливі кроки для того, щоб працівники школи отримали заробітну плату.

Процес врегулювання ситуації триває. Надіємось, що найближчим часом ця ситуація буде повністю вирішена», – наголосив Андрій Закалюк, начальник управління освіти Львівської міської ради.

«Я хочу щиро подякувати своїм колегам, директорам шкіл, які зголосилися бути членами робочої групи, що допоможу вирішити цю ситуацію. Ми зробимо все можливе, щоб школа працювала, щоб вчителі отримували зарплату і щоб ситуація остаточно врегулювалась», – зазначила Ярина Нечепурна, директорка школи №96. 

Нагадаємо, у школі №96 виник конфлікт через те, що колишня директорка Галина Михайлик не згідна з результатами конкурсу на посаду директора цього навчального закладу і, замість того, щоб вирішувати питання в правовому полі, протягом кількох тижнів разом з декількома колегами фізично блокує вхід у навчальний заклад.