За два тижні Пункти Незламності у Львові відвідали понад 3 тисячі осіб

  • 12.12.2022, 13:28
  • Пресслужба ЛМР
Станом на сьогодні у місті діє 21 пункт обігрівання, якими опікується Львівська міська рада. Як повідомили в загальноміському штабі оперативного реагування із забезпечення функціонування пунктів обігрівання Львівської МТГ, здебільшого мешканці використовують Пункти Незламності для того, щоб зарядити гаджети, отримати доступ до інтернету та трохи погрітися.

«Поки навантаження на пункти обігрівання не є великими. Але ми не розслабляємось і використовуємо цей час, щоб вдосконалити роботу пунктів, покращити комунікацію, налагодити координацію з ДСНС, поліцією та приватними структурами, які розгортають схожі пункти обігрівання», - розповів в.о. директора департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Євген Бойко. 

Дізнатися про місцезнаходження пунктів обігрівання можна, зокрема, за допомогою інтерактивної карти на сайті Львівської міської ради: https://city-adm.lviv.ua/nezlamnist .

Також інформація доступна у чатботі CityHelper у Telegram та Viber: https://ayko.app/city.helper .

Звернутись із запитаннями та пропозиціями щодо роботи чи запуску пунктів незламності можна в загальноміський штаб за номером телефону: 050 555 44 61.

Нагадаємо, що зараз функціонують пункти обігрівання так званої «першої хвилі». За необхідності у Львові працюватимуть Пункти Незламності «другої хвилі» - 200 (здебільшого навчальні заклади), і «третьої хвилі» - близько 1 тис.

Інформація про Пункти Незламності також доступна у чатботі CityHelper у Telegram та Viber: https://ayko.app/city.helper .