«До кінця цього року цей будинок буде збудований і 53 сім’ї отримають квартири», - А. Садовий про будинок для учасників АТО

  • 30.06.2016, 20:21
  • Христина Процак
Як розповів під час сесійного засідання міський голова Львова Андрій Садовий, до кінця року буде завершено будівництво будинку для учасників АТО на вул Під Голоском. Також місто розглядає можливість купівлі ще 10 квартир.

«В січні цього року ми видали 19 ордерів для тих сімей, які зазнали найбільшої біди, де люди загинули, де отримали важкі поранення. Щодо будівництва будинку – вже вийшли з цоколя. Як і було заплановано, до кінця цього року цей будинок буде збудований і 53 сім’ї отримають квартири. Це, в першу чергу, ті сім’ї, які зазнали найбільших втрат, де загинули годувальники, це сім’ї, де годувальники зазнали важких поранень, і хлопці-сироти, які не мають ні тата, ні мами, які пройшли зону бойових дій. Крім нас, їм ніхто не допоможе. Ще орієнтовно 10 квартир, думаю, ми зможемо додатково купити. Скажіть, будь ласка, в якому місці ще отримають стільки квартир», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.