Квест від Майстерні міста 2023: найактивніші відвідувачі отримають призи від партнерів

  • 08.08.2023, 11:14
  • Пресслужба ЛМР
Цьогоріч у межах Майстерні міста організовують спеціальний квест для активних відвідувачів заходів. Учасники отримають мапу, де зможуть позначати усі відвідані події. Найактивніші отримають спеціальні призи від партнерів майстерні.

фото ілюстративне

Щоб взяти участь у квесті:

1.    Необхідно зареєструватися тут та отримати мапу квесту в Центрі туристичної інформації (пл. Ринок, 1) впродовж 12-13 серпня.

2.    Бути на подіях Майстерні, долучатися до активностей та отримувати за це відповідні наклейки у мапі. Тверді результати (наприклад, вуличні меблі) будуть оцінюватися у 5 балів, а м’які (лекції тощо) – у 3 бали.

3.    Учасники Майстерні, які відвідали найбільше подій та зібрали найбільшу кількість балів, отримають шанс посісти призові місця та виграти спеціальні призи.

Призи за 1 місце – набір мандрівника від експертів з туристичного спорядження Gorgany (рюкзак Osprey; намет, рушник та спальник Turbat; каремат Exped Flexmat, ліхтарик, інтегрована система та набір посуду, гермомішок та сублімати).

За 2 місце – сертифікат від мережі магазинів Shambala на 5000 грн.

За 3-5 місця – сертифікати від сервісу з прокату електросамокатів E-Wings на 1500 грн.

За 6-10 місця – парасольки T.B.Fruit і ТМ Galicia та футболки й екоторби Майстерні міста.

Цьогоріч відвідувачів Майстерні міста 2023 чекають екскурсії на міську компостувальну станцію та сміттєпереробний завод, дахову сонячну електростанцію житлового будинку та у населені пункти, які долучились до Львівської громади. А ще виставка безпородних собак, майстер-класи, обговорення, творення муралу, воркшопи та десятки подій від читалень міста. Загалом понад 100 різноманітних тематичних заходів.

Ознайомитися із детальною програмою Майстерні міста та зареєструватися на події можна за посиланням

Майстерня міста проходитиме в межах проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» Integrated Urban Development in Ukraine II, що виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Швейцарії Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні. Партнери події: Офіс Ради Європи в Україні.