“Дякуємо за справжнього Захисника” - у Львові вручили подяки рідним захисників 24-ї бригади, які захищають Україну

  • 01.02.2024, 17:22
  • Пресслужба ЛМР
Сьогодні, 1 лютого, заступник командира 24-ї ОМБр ім. Короля Данила Андрій Базюк разом із міським головою Львова Андрієм Садовим вручили подяки дружинам та батькам захисників, які продовжують захищати Україну від російських окупантів.

фото Ярослав Тимчишин

Серед тих, хто отримав подяку, - подружжя Чередників: Валентина та Юрій. Двоє їх синів - 34-річний Юрій та 29-річний Олександр служать в 24 бригаді з березня 2022 року. Обидвоє - медики.

“Ми самі зі Слов'янська. 23 лютого я з чоловіком поїхали в Київ, бо мали квитки в театр. А прокинулись у потязі від того, що почалась війна. В театр уже не пішли, а поїхали до Львова. Через день під’їхали сини. Мене відправили у Польщу, а  чоловік та сини записались в 24 бригаду. Чоловік кілька місяців прослужив, але за віком влітку його демобілізували. А хлопці продовжують рятувати військових від поранень”, - розповідає Валентина Миколаївна Чередник.

Зараз сини пані Валентини служать на Донеччині. Жінка продовжує працювати дистанційно вчителем української мови. Понад рік живуть у Львові, у відпустку сини приїжджають до батьків уже до Львова. 

Подяки вручили сімом родинам військовослужбовців 24-ї ОМБр, які стали на захист Батьківщини. Це воїни Віталій Федуник, Андрій Цьоць, Олег Андраш, Олександр Чередник та Юрій Чередник, Андрій Андрусейко, Віталій Гринда, Федір Сеник.

фото Ярослав Тимчишин