Львівська мерія закупила і передала захисникам авто та дрони

  • 26.06.2024, 16:25
  • 129
  • Пресслужба ЛМР
Мерія Львова за кошти громади закупила ще низку техніки і обладнання у межах ініціативи «Помста Лева». Це автомобілі, квадроцикл та різні види дронів. Сьогодні їх передали захисникам, які боронять нашу країну від російського агресора.

Зокрема, сьогодні воїнам передали: 2 автомобілі та 1 квадроцикл, 50 дронів FPV та 31 дрон Mavic. Загальна сума допомоги склала 5,8 млн грн.

До слова, за перші п’ять місяців 2024 року (із січня до травня включно) Львів підтримав армію на понад 360 мільйонів гривень. А загалом у бюджеті Львівської громади на 2024 рік лише на закупівлю обладнання та необхідних засобів для Збройних сил України передбачено 1 млрд грн.

Нагадаємо, Львів постійно скеровує кошти на обороноздатність та підтримку військових, які захищають Україну від російських окупантів. Відповідно до міської програми підтримки ЗСУ, на запити військових бригад і частин місто купує те, що сьогодні вкрай потрібне на передовій, або дає на це субвенції. Це дрони, автомобілі, рації, різні спеціалізовані технічні речі. Закупівлі відбуваються у межах ініціативи «Помста Лева».