ІТ компанія Львова долучається до вирішення соціальних проблем міста

  • 06.07.2017, 09:59
  • Прес-служба ЛМР
ІТ компанія Львова долучається до вирішення соціальних проблем міста. З 10 липня стартує дизайн-інтернатура, ініційована департаментом UX дизайну IT компанії ELEKS. Головною метою такої ініціативи, насамперед, є організація актуальної безкоштовної освітньої платформи для талановитих дизайнерів чи творчих людей, які прагнуть змінити свою кар'єру, та працювати у напрямку дизайну високотехнологічних розробок.

Іншою метою проекту є створення випускниками інтернатури альтернативних рішень для розв'язання наболілих соціальних проблем міста та країни. Наприклад, першим тестовим завданням для кандидатів на навчання був пошук вирішення ситуації зі сміттям у місті.

«Будучи соціально активною, команда компанії ELEKS також замислилась цим непростим запитанням. А такими проектами намагається привертати увагу широкої аудиторії міста, і спонукати найкращих ентузіастів долучитись до подальшого втілення ідей студентів в життя, щоб на ділі, а не на словах вирішувати проблеми, які стосуються нас всіх. Подальші завдання протягом навчання будуть також стосуватись гарячих соціальних проблем», - повідомили в компанії.

Так, під час відбору було отримано понад 50 заявок на участь в курсі. Інтернатура надасть доступ до великого масиву знань та отримання практичних навичок роботи UX дизайнера, які, на жаль, сьогодні не є доступними випускникам вишів чи людям без попереднього досвіду роботи в ІТ.

Курс буде тривати майже два місяці і завершиться 31 серпня 2017 року. За результатами навчання буде обрано трьох найкращих випускників, які залишаться працювати в компанії на реальних технологічних проектах.

Довідка

Дизайн інтернатура в ELEKS – це чудова нагода для опанування нового перспективного кар’єрного шляху, освоєння необхідних професійних навиків та розвитку творчого бізнес-мислення. В планах компанії – регулярне проведення інтернатури і активний розвиток аналогічних безкоштовних навчальних ініціатив, з метою створення нових перспектив для талановитих людей та покращення життя міста і країни загалом.

Деталі: https://eleks.com/

Контакти: тел. 0673838128, Соломія.