Львівські школярі збиратимуть «Коробки хоробрості» для діток, які перебувають у лікарнях

  • 29.05.2023, 13:31
  • Пресслужба ЛМР
У Львові стартує проєкт «Діти для дітей». Львівські школярі збиратимуть іграшки для «Коробок хоробрості», які розміщенні у лікарнях міста. Вміст цих коробок – це маленькі винагороди за мужність для діток, які лікуються у всіх дитячих відділеннях Львова.

«Зараз наша країна мужньо бореться із ворогом, а у дитячих лікарнях своя «маленька війна» за життя і здоровʼя кожного пацієнта. І лікарняний «ворог» – недуга, не менш підступна та жорстока. Вона використовує різні методи, і один з них - страх. Але боротися із дитячими страхами можна, і саме для цього ми створили «Коробку хоробрості».

Інколи страх видається нездоланним і величезним, але ми точно знаємо, якщо його розбити на «маленькі» страхи, то його можна перемогти.

 Вдячні за те, що львівські школярі разом з управлінням освіти Львова вирішили боротися із дитячими страхами разом із нами», – кажуть організатори.

До ініціативи може долучитись кожен:

-   придбати невеличкі іграшки і надіслати їх сюди: м Львів, відділення Нової Пошти № 5, БФ «Крила надії»,  +380673232550;

-   доєнатися до акції вашим офісом чи дитячим закладом (як це зробити, читайте тут);

-   підтримати збір на  поповнення коробочок https://www.liqpay.ua/uk/checkout/i25820194067.

Які іграшки потрібні, можна побачити тут: https://docs.google.com/file/d/1f8x_G_IaAt1q_W5hvsyg9xbnXjmO2ZtA/edit?usp=docslist_api&filetype=msword