Вже надійшло 133 звернення щодо пошкодження майна від постраждалих внаслідок ракетної атаки у Львові

  • 06.07.2023, 12:48
  • Пресслужба ЛМР
Гаряча лінія Львова та Міський центр підтримки вимушено переміщених осіб у Львові приймають звернення та будуть оперативно вирішувати всі питання постраждалих від нічного обстрілу. Станом на 12:30 до міста про пошкодження майна вже звернулися 133 мешканці. Водночас підприємців щодо пошкодженого майна просять звертатись до міського Центру підтримки підприємництва.

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

Сьогодні зранку під час засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення, що постраждалі від нічного обстрілу Львова можуть звертатись за допомогою за двома контактними номерами телефонів:

  • Гаряча лінія м. Львова – 15-80

  • Міський центр підтримки вимушено переміщених осіб у Львові – 050-555-44-61

Водночас підприємців, об’єкти яких отримали пошкодження внаслідок нічної атаки, просять звертатись у Центр підтримки підприємництва за телефонами: 032-254-60-15 або  067-000-24-06.

«Кожен з тих, хто постраждав внаслідок нічних ракетних атак, може зателефонувати та подати свою заявку. Місто визначить, яка потрібна допомога і, по можливості, буде її забезпечувати. Також це стосується мешканців, які втратили помешкання – місто також надасть тимчасове житло», – зазначив директор департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

Нагадаємо, під час нічної атаки у четвер, 6 липня, російська ракета влучила в багатоквартирний житловий будинок у Львові. Міська комісія прийняла рішення виділити 100 мільйонів на відновлення зруйнованих помешкань. Всім мешканцям, які втратили житло, запропонували тимчасово проживати в готелі або в модульному містечку поруч.