Перша ніч не вдома: 30 мешканців зруйнованих будинків провели ніч у модульному містечку, ще троє — у готелі

  • 07.07.2023, 14:23
  • Пресслужба ЛМР
Постраждалих від вчорашнього ракетного удару львівʼян місто розселило в модульні будинки і готелі. 29 осіб, а це 11 сімей, поселились у модульному містечку у Стрийському парку. Для цього у місті оперативно розконсервували будиночки, адже це містечко понад пів року було зачинене. Ще одна особа захотіла поселитись у містечку на Сихові. Троє мешканців переночували у готелі “Княжий Львів”, що при львівському коледжі.

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

“Вчора усім мешканцям було запропоновано кілька варіантів для тимчасового проживання. Кожен обрав ту локацію, яка йому більше підходила. Сьогодні ми також працюємо над варіантами для  подальшого проживання мешканців. З кожним працюватимемо індивідуально, аби всі, хто залишився без даху над головою, отримали його і могли пережити цей складний час,”  — каже міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, внаслідок вчорашнього ракетного удару росіян по житловому будинку у Львові загинули 10 людей. Ще 48 отримали травми та поранення різної важкості. Із них 6 залишаються в лікарнях міста на лікуванні. Руйнувань у Львові зазнали понад 35 будинків, два у критичному стані, зруйновано орієнтовно 60 помешкань, десяток гуртожитків. Більше 1000 вікон потребують заміни. Пошкоджені 64 автомобілі.