Воркшоп з в’язання для всіх від VBRANI. Теплі зв’язки на Майстерні міста 2023

  • 11.08.2023, 10:26
  • Пресслужба ЛМР
20 серпня, у неділю, з 13:00 до 17:00 у просторі міського садівництва та городництва «Розсадник» проведуть воркшоп для охочих від майстринь соціального підприємства VBRANI. Для участі у заході необхідно зареєструватись.

На Майстерні міста 2023 організатори будуть будувати теплі зв'язки разом із соціальним підприємством VBRANI. Усіх охочих майстрині обіцяють навчити в’язати. Під час заходу люди з різних соціальних груп, включаючи пенсіонерів, молодих людей та місцевих мешканців, зможуть зустрітися, обмінятися досвідом і навчитися в'язати.

«Ми вперше таке проводимо у межах майстерні і вперше залучаємо соціальне підприємство VBRANI. Його майстрині навчать охочих в'язати та будувати “теплі зв'язки”. Хочемо в такий спосіб залучити до Майстерні учасників різного віку і показати, що кожен може знайти своє заняття і бути долученим до життя та розвитку міста», – кажуть організатори та закликають долучатися до збереженням традицій, зменшувати соціальну відстань, отримувати нові знайомства та можливості.

Захід відбудеться у просторі «Розсадник» на вулиці Мушака, 58. Участь у події безкоштовна, проте необхідно попередньо зареєструватись за посиланням.

Майстерня міста 2023 відбуватиметься у Львівській громаді з 14 до 20 серпня. Цьогоріч учасників чекають більше сотні різноманітних подій: екскурсії на міську компостувальну станцію та сміттєпереробний завод, на дахову сонячну електростанцію та селами, які долучились до Львівської громади. А ще виставка безпородних собак, майстер-класи, обговорення, творення муралу, воркшопи та десятки подій від читалень міста.

Ознайомитися із детальною програмою Майстерні міста та зареєструватися на події можна за посиланням.

Журналістам, які хочуть висвітлити події Майстерні міста, необхідно акредитуватися тут.