«Нові горизонти: військові у бізнесі»: військових та членів їх родин запрошують на безкоштовне навчання

  • 29.09.2023, 13:17
  • Пресслужба ЛМР
Військових та членів їх родин запрошують на 10-денне навчання з розвитку власної справи. Проєкт «Нові горизонти: військові у бізнесі» спрямований на підтримку військових та їх сімей в прагненні розпочати власний бізнес та досягти успіху в підприємницькій сфері. Учасників навчать складати бізнес-план, подавати грантову заявку та рекламувати продукт.

Навчання в межах проєкту включає 10 днів інтенсивної роботи, яка охоплює всі етапи розвитку сучасного бізнесу: трансформація ідеї у бізнес-план; можливість отримання грантів для запуску та розвитку бізнесу; практичні навички формування грантових заявок для залучення додаткового фінансування бізнесу; побудува маркетингової стратегії для просування бізнесу на ринку.

Крім того, учасники програми матимуть можливість обміну досвідом під час екскурсії на одне з найкращих підприємств міста.

Навчання триватиме з 09.10.2023 по 20.10.2023 у Центр підтримки підприємництва Львівської міської ради.

«Ми закликаємо всіх зацікавлених військових та членів їхніх сімей, котрі вже мають власну справу або готові до початку реалізації своєї бізнес ідеї, взяти участь у проєкті та отримати цінні знання і навички для розвитку власного бізнесу. Ми віримо у ваш потенціал та готові допомогти досягти успіху у світі підприємництва. Не втрачайте цю унікальну можливість», – кажуть організатори.

Для реєстрації переходьте за посиланням. Зареєструватися можна до 5 жовтня 2023 року.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: 067 000 24 06 /297-59-80 - координаторка проєкту Юлія Войтехова.

Проєкт реалізовує управління економіки Львівської міської ради та Центр підтримки підприємництва за грантової підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні