У Львові молитвою і творенням світлової хвилі вшанують пам’ять дітей, які померли під час вагітності чи після народження

  • 04.10.2023, 14:14
  • Пресслужба ЛМР
Наступної неділі, 15 жовтня, у Львові на площі Ангелів вшанують пам’ять дітей, які померли під час вагітності чи невдовзі після народження. Подію організовує Громадська організація «Перинатальний хоспіс Слід Життя».

фото минулих років

«Щороку 15 жовтня відзначається Всесвітній день обізнаності про пренатальні і перинатальні втрати, щоб згадати дітей, яких не стало під час вагітності чи в короткий час після народження, а о 19.00 запалюють свічки на знак памʼяті та любові до таких дітей, знак підтримки батьків», - зазначають організатори події. 

Програма:

– 17:00 – Відкрита локація на площі Ангелів (навпроти Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла) для відвідувачів заходу;

– 18:00 – Божественна Літургія у Гарнізонному храмі;

– 19:00 – Вступне слово-презентація;

– 19:10 – Урочисте творення «Світлової Хвилі» через запалення свічок у пам’ять про маленьких ангелів на площі Ангелів навпроти Гарнізонного храму.

Зазначимо, що такий захід відбувається вже не вперше і є щорічним. Також 15 жовтня у храмах УГКЦ молитимуться за дітей, які померли під час вагітності чи одразу після народження.