Центр допомоги захисникам у Львові запрошує підлітків на щотижневі зустрічі: реєстрація

  • 09.04.2024, 14:53
  • Пресслужба ЛМР
Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій запрошує підлітків, батьки яких є військовослужбовцями/учасниками бойових дій, долучатись до групи взаємопідтримки. Ментором групи є психологиня центру сестра Анисія, яка вже понад 10 років консультує військових та їх родини й допомагає долати кризові ситуації.

«Часто діти, очікуючи тата чи маму з війни, чи переживаючи різні пов'язані з цим емоційні стани, не завжди можуть правильно розуміти та ідентифікувати власні емоції та почуття, або не завжди можуть ними поділитися з дорослими. Тому радо запрошуємо на зустрічі, де можна знайти та сконцентрувати свої ресурси, таланти, можливості та призначення.

В нашій групі підлітки зможуть пізнати себе краще, стабілізувати свій емоційний стан, розвинути комунікативні здібності, знайти друзів, а також весело та з користю провести час в колі однодумців», - пояснюють у центрі надання послуг учасникам бойових дій.

Вік учасників: 14-16 років.

Зустрічі відбуваються щосуботи о 14:00 у Центрі надання послуг учасникам бойових дій (вул. Пекарська, 41). Тривалість зустрічі – 1,5 години.

Для участі потрібно зареєструватись.

До слова, Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій проводить також терапевтичну групу для дівчат та дружин військових, які зараз на війні. 

Нагадаємо, перший в Україні Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій працює уже 8 років. Тут щодня захисники і захисниці, ветерани та їх рідні, а також рідні загиблих Героїв, отримують безкоштовні консультації та допомогу. Це був один із перших в Україні центрів, який створили для воїнів та їх рідних, де вони можуть отримати всю комплексну допомогу за принципом «рівний-рівному».

Контакти Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій: м. Львів, вул. Пекарська, 41 (головний офіс) та вул. Генерала Чупринки, 85 (відділення центру). Телефон: 0739628325.