Розпочався набір до Дитячої дорадчої ради при Львівській міській раді

  • 15.09.2022, 11:42
  • Пресслужба ЛМР
До складу Дитячої дорадчої ради можуть подавати заявки неповнолітні мешканці Львова віком до 18-ти років, які представляють різні категорії дітей у місті: учнівське самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів, учнівське самоврядування професійно-технічних навчальних закладів, представники вразливих груп дітей, дитячих громадських організацій тощо.

фото ілюстративне автор: Роман Балук

Підлітки, які мають бажання брати участь у діяльності молодіжної сфери Львова, створювати та проводити проекти для дітей, можуть подавати свої кандидатури до 4 жовтня. Для цього необхідно заповнити електронну форму за посиланням, та подати таку інформацію:

1. коротку біографічну довідку (до 1000 знаків), яка містить дані про рік народження, місце навчання, назву громадської або іншої організації (ініціативи) чи установи (при наявності), яку представляє особа, фотографію претендента, тощо;

2. письмову роботу на тему: «Яким має бути Львів для дітей» (до 1000 знаків);

3. рекомендаційний лист із місця навчання претендента або від голови організації, яку він представлятиме. Рекомендаційний лист потрібно надіслати у сканованому вигляді з підписом та печаткою. Звертаємо увагу, що  одна організація може делегувати до складу Дитячої дорадчої ради лише одного претендента.

Претенденти, які не подали зазначені у пунктах 1-3 документи або подали їх не у повному обсязі, до участі у співбесіді не допускаються.

Протягом 10 днів з моменту завершення терміну подання заяв претендентами, відбудеться співбесіда з кандидатами. Запрошення на співбесіду надійде на електронну адресу, вказану у заявці претендента.

Інформацію про претендентів, які пройшли відбір, буде оприлюднено на сайті міської ради та на Facebook-сторінці Дитячої дорадчої ради.

       У разі виникнення додаткових запитань, можна зателефонувати в управління «Служба у справах дітей» Львівської міської ради за тел.: 297-58-83.