У Залізничному районі Львова відкрили новий безкоштовний простір UNIТЕКА

  • 01.03.2023, 16:37
  • Пресслужба ЛМР
Мережа Дитячих клубів Львова за підтримки Міжнародної гуманітарної організації Triangle Génération Humanitaire та за сприяння управління молодіжної політики відкрили новий простір для дітей та їх батьків UNIТЕКА (вул. Гірника, 1).

У межах цього простору діти зможуть урізноманітнити свій час на заняттях та майстер-класах з педагогами Дитячих клубів Львова, а також разом з батьки матимуть змогу отримати безкоштовну кваліфіковану психосоціальну підтримку зі сторони працівників міжнародної гуманітарної організації. Психосоціальна підтримка, які надаватимуть представники Triangle Génération Humanitaire, передбачатиме, як групову роботу з конкретно визначеними віковими категоріями, так й індивідуальні консультації.  Програма структурно поділена на 4-6 сесій.

Програма психологічної підтримки забезпечує:

  • розуміння своїх емоцій та переживань;

  • формування навичок саморегуляції;

  • пошук внутрішніх/ зовнішніх ресурсів;

  • повернення відчуття безпеки.

Triangle Génération Humanitaire також передбачатиме супровід з питань кейс-менеджменту та юридичну підтримку для батьків, що полягає наданні високоякісних правових групових або індивідуальних консультацій широкого спектру.

«Минулого року нам пощастило налагодити співпрацю з французькою неурядовою організацією Triangle Génération Humanitaire. Ми радіємо і щиро вдячні партнерам за підтримку у відкритті простору для дітей та молоді UNIТЕКА. Простір слугуватиме певним острівком для розвитку творчості та активного дитячого дозвілля, а також буде тим безпечним місцем для надання важливої психологічної підтримки для дітей і батьків», – каже Ростислав Юник, керівник управління молодіжної політики Львова.

Довідка

Triangle Génération Humanitaire - французька міжнародна організація солідарності, що працює в Україні з 2016 року та реалізувала безліч програм з термінової допомоги, відновлення та розвитку.

Дізнайтесь детальніше про Дитячі клуби Львова в  соцмережах:

Instagram: https://www.instagram.com/child_clubs/

Facebook: https://www.facebook.com/childclubslviv