У Львові понад 200 юнаків і дівчат візьмуть участь у таборі «Рятувальник-2023»

  • 21.07.2023, 16:09
  • Пресслужба ЛМР
Дитячо-юнацький табір «Рятувальник-2023» триватиме 23 - 30 липня у наметовому містечку на території Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Учасниками стануть понад 200 дітей з 15 регіонів України, віком від 10 до 18 років.

фото ілюстративне, Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

У програмі табору передбачені: майстер-класи, тренінги, тематичні конкурси, ігри, виставки змагання за програмою «Школа безпеки», культурна та екскурсійна програми.

Як зазначають організатори, програма табору побудована на основі інтегрованого поєднання елементів знань щодо збереження і захисту життя та зміцнення здоров'я людини; набуття ними навичок і знань, необхідних для формування ціннісних орієнтирів та утвердження національно-патріотичної свідомості. 

Учасники, за підсумками навчань, тренінгів та майстер-класів, отримають відповідний сертифікат.

Подію організовує ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки», за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України в рамках проєкту «Запобігти, врятувати, допомогти» як переможця Конкурсу проєктів програм, розроблених громадськими організаціями. Партнерами є Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, ГУ ДСНС України у Львівській області.