У Львові відбудеться серія безкоштовних бігових тренувань

  • 04.08.2023, 10:04
  • Пресслужба ЛМР
Run Ukraine організовує у Львові серію безкоштовних бігових тренувань в межах підготовки до 7-го Львівського півмарафону, який відбудеться 3 вересня. Перше тренування відбудеться уже цієї суботи, 5 серпня, о 8:00 в парку ім. Івана Франка.

«Якщо ти хочеш бігати, але не знаєш, з чого почати, або шукаєш додаткову порцію мотивації – ці тренування для тебе. Тут ти зможеш поспілкуватися з однодумцями, поділитися досвідом та отримати корисні поради від професіоналів», – запрошують організатори.

Перше тренування відбудуться під керівництвом професійної тренерки – Орисі Дем'янюк, майстра спорту України, шестикратної чемпіонки України з легкої атлетики, тренерки та засновниці бігового клубу ProBig, менторки з фізичного розвитку та безпеки в Українській академії лідерства.

Форма для реєстрації на тренування: https://forms.gle/p4ac3iX98CyU9KzK7

Наступні дати тренувань: 12, 19, 26 серпня та 2 вересня.

Де: парк ім. Івана Франка, збір біля зі сторони вулиці Університетської.

Для кого: для новачків та для бігунів із досвідом (будуть різні групи за рівнем).

Початок: 8:00.

Нагадаємо, 7-й Львівський півмарафон проходитиме у двох форматах – офлайн та онлайн. Офлайн-забіг відбудеться 3 вересня у Львові. Долучитись до забігу в онлайн форматі можна у будь-якому місті України чи світу.

Цьогорічній півмарафон матиме важливу благодійну складову: 50% від суми стартових внесків реєстрацій на онлайн-дистанції з залізною медаллю, а також 100% від суми внесків реєстрацій на онлайн-дистанції з електронною медаллю буде передано благодійному фонду «Незламні», який збирає кошти на лікування, протезування та реабілітацію постраждалих від російської агресії.

Реєстрація на півмарафон – за посиланням: https://lvivhalfmarathon.org/

Контакти для ЗМІ:

e-mail: pr@runukraine.org

Вікторія Веремієнко

тел.: 067 995 2767

e-mail: veremiienko@runukraine.org