Консультації з громадськістю щодо порядку денного пленарного засідання Львівської міської ради 02.03.2017р та інших актуальних питань.

  • Orest

Консультації з громадськістю щодо порядку денного пленарного засідання Львівської міської ради 02.03.2017р та інших актуальних питань відбудуться 27 лютого 2017р.

Початок: 16.00.

Місце проведення: велика сесійна зала (каб. 202) Львівської міської ради, пл. Ринок,1

Запрошені: депутати та посадовці Львівської міської ради, представники громадських організацій та інші ініціативні мешканці.

Порядок денний та проекти ухвал можна знайти за посиланням:

Зауваження та пропозиції можна надсилати на ел. скриньку: 539lmr@gmail.com до 15.00 27.02.2017

Телефон для довідок: 297-57-63


 

Довідково:

Консультації з громадськістю проводяться з метою залучення громадян до участі в місцевому самоврядуванні та отримання ними вичерпної інформації про діяльність Львівської міської ради.

Проведення консультацій з громадськістю має сприяти налагодженню системного діалогу виконавчих органів та депутатського корпусу Львівської міської ради з громадськістю, підвищенню якості підготовки рішень з важливих питань, що відносяться до компетенції місцевого самоврядування.

Результати проведення консультацій з громадськістю беруться до уваги Львівською міською радою під час прийняття відповідних рішень.