20.10.22-20.11.22 Громадське обговорення проєкту внесення змін до детального плану території району забудови, обмеженої вул. Т. Шевченка – вул. Городоцькою – вул. Залізничною (зміна 4) та звіт про стратегічну екологічну оцінку.

  • Відділ партисипації

Управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради повідомляє, що на офіційному веб-сайті Львівської міської ради в розділі «Місто» в рубриці «Проекти містобудівної документації» оприлюднено проект внесення змін до детального плану території району забудови, обмеженої вул. Т. Шевченка – вул. Городоцькою – вул. Залізничною (зміна 4) та звіт про стратегічну екологічну оцінку.      

Підстава розроблення проекту внесення змін до детального плану території – ухвала Львівської міської ради від 25.03.2021 № 390.           

Замовником проекту внесення змін до детального плану території є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІПМ «Містопроект».      

Громадське обговорення проекту внесення змін до детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку триває з 20 жовтня 2022 року по 20 листопада 2022 року.    

Із проектом містобудівної документації (пояснювальною запискою, графічними матеріалами, звітом про стратегічну екологічну оцінку) можна ознайомитись на веб-сайті ЛМР https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1rinkNvAfLQglVqnxqqestVOmvWJFZk0t , або до завершення процедури проведення громадського обговорення у приміщенні Львівської міської ради за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, кабінет 539.   

01 листопада 2022 року відбудеться громадське слухання проекту внесення змін до детального плану території району забудови, обмеженої вул. Т. Шевченка –      вул. Городоцькою – вул. Залізничною (зміна 4) у приміщенні Центру архітектури, дизайну та урбаністики «Порохова вежа» за адресою: м. Львів, вул. Підвальна, 4. Початок о 15:00 год.                                          

Письмові зауваження та пропозиції до проекту внесення змін до детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна подавати до 20 листопада 2022 року включно до управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради через Центри надання адміністративних послуг або на електронну скриньку: agu@lvivcity.gov.ua  

 Відповідальною посадовою особою Львівської міської ради за організацію розгляду пропозицій є Мирослава Пастущук, начальник відділу урбаністики управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради. Телефон для довідок: (032) 2 975 786.

Екологічна інформація, у тому числі пов’язана зі здоров’ям населення, що стосується проекту внесення змін до детального плану території району забудови, обмеженої вул. Т. Шевченка – вул. Городоцькою – вул. Залізничною (зміна 4) знаходиться в департаменті охорони здоров’я та департаменті екології та природних ресурсів ЛОДА.  

Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.

На підставі протоколу міської комісії ТЕБ і НС від 01.02.2022 № 2 та від 04.02.2022 № 3 участь у громадському слуханні можлива при дотриманні таких карантинних обмежень: наявності у всіх присутніх сертифікату про повну вакцинацію (2 дози), або негативного ПЛР тесту на COVID - 19, або експрес - тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-Cov-2, який проведено не більше, як за 72 години до відвідування заходу, або документу від лікаря про наявність протипоказань чи перенесення хвороби, що дійсний 180 днів з дня виявлення захворювання.  

Протокол громадського слухання 

Матеріали розгляду пропозицій