13.06.-13.07.2024 Громадське обговорення проєкту детального плану території у районі вул. Забави, вул. Б. Хмельницького у м. Винники та звіт про стратегічну екологічну оцінку.

  • 1414
  • Відділ партисипації

Департамент архітектури та просторового розвитку Львівської міської ради повідомляє, що на офіційному веб-сайті Львівської міської ради в розділі «Місто» в рубриці «Проєкти містобудівної документації» оприлюднено проєкт детального плану території у районі вул. Забави, вул. Б. Хмельницького у м. Винники та звіт про стратегічну екологічну оцінку.      

 Підстава розроблення проєкту містобудівної документації – ухвала Львівської міської ради від 29.09.2022 № 2373 (зі змінами), завдання на розроблення детального плану території у районі вул. Забави, вул. Б. Хмельницького у м. Винники.

Замовника проєкту визначено ухвалою Львівської міської ради від 29.09.2022 № 2373 (зі змінами), розробником — ТзОВ «Студія 5Ф».

Громадське обговорення проєкту та звіту про стратегічну екологічну оцінку триває з 13 червня 2024 року по 13 липня 2024 року.

 25 червня 2024 року відбудеться громадське слухання проєкту детального плану території у районі вул. Забави, вул. Б. Хмельницького у м. Винники та звіту про стратегічну екологічну оцінку у приміщенні Першої Львівської медіатеки за адресою: м. Львів, вул. Мулярська, 2а. Реєстрація учасників розпочинається о 15:30 – 16:00. Початок заходу о 16:00 год                                  

Із проєктом містобудівної документації (пояснювальною запискою, графічними матеріалами, звітом про стратегічну екологічну оцінку), вказаними ухвалою та завданням можна ознайомитись на веб-сайті ЛМР https://drive.google.com/drive/folders/1nskAhD5ownbWh-5YBwAck3B1PS2XHMsP?usp=drive_link, або до завершення процедури проведення громадського обговорення у приміщенні Львівської міської ради за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, кабінет 539.

Письмові зауваження та пропозиції до проєкту та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна подавати до 13 липня 2024 року включно до департаменту архітектури та просторового розвитку Львівської міської ради через Центри надання адміністративних послуг або на електронну скриньку: agu@lvivcity.gov.ua

 Відповідальною посадовою особою Львівської міської ради за організацію розгляду пропозицій є Мирослава ПАСТУЩУК, начальник відділу містобудівної документації управління просторового планування департаменту архітектури та просторового розвитку Львівської міської ради. Телефон для довідок: (032) 2 975 786.

Екологічна інформація, у тому числі пов’язана зі здоров’ям населення, що стосується проєкту детального плану території у районі вул. Забави, вул. Б. Хмельницького у м. Винники знаходиться в департаменті охорони здоров’я ЛОДА, департаменті екології та природних ресурсів ЛОДА, Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України та Міністерстві охорони здоров’я.

Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.

 Реєстрація учасників громадського слухання є обов’язковою. Участь у громадському слуханні для фізичних осіб можлива лише за наявності документів, що підтверджують реєстрацію на території розроблення проєкту, а для представників юридичних осіб – паспорта, а також довіреності на представництво або витягу з реєстру юридичних осіб.