Польське місто Жешув доєдналося до ініціативи UNBROKEN Cities Networ

  • 25.06.2024, 11:39
  • 69
  • Пресслужба ЛМР
До міжнародної ініціативи підтримки і розвитку реабілітації в Україні долучилося польське місто Жешув. Відповідну угоду про співпрацю підписали мер Львова Андрій Садовий та мер Жешува Конрад Фійолек 21 червня.

«Ще одне європейське місто стало частиною нашої екосистеми реабілітації та підтримки українців, які постраждали від війни.

Що цікаво, сьогодні Україна асоціюється не лише з потребою, але також як країна з досвідом. Тому, допомагаючи сьогодні нам розвивати UNBROKEN Ukraine, наші партнери роблять вигідну інвестицію у досвід, яким наші медики готові ділитися з усіма», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, ініціатива UNBROKEN Cities – це об’єднання міст з усього світу задля підтримки та розвитку реабілітації в Україні. Манчестер, Ліверпуль та Львів стали містами-засновниками та першими учасниками міжнародної мережі. На сьогодні до ініціативи приєдналися німецьке місто Вюрцбург, данське місто Орхус, італійське місто Тренто, французьке місто Канни, норвезьке місто Осло та польське місто Жешув.