Студентів просять не зволікати з оформленням транспортної картки ЛеоКарт

  • 09.10.2023, 17:16
  • Пресслужба ЛМР
Студентів освітніх закладів Львова, котрі ще не подали документи для виготовлення транспортної картки, просять не зволікати. Аби оформити ЛеоКарт, студенту потрібно лише підготувати необхідний пакет документів та передати його відповідальній за їх збір людині в певному закладі освіти. У ЛКП «Львівавтодор» наголошують: їздити з 50%-знижкою на етапі безготівкової оплати у всьому громадському транспорті Львова студенти зможуть виключно з транспортною карткою ЛеоКарт.

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

У комунальному підприємстві нагадують: транспорті картки можуть оформити всі студенти денної форми навчання закладів освіти Львівської міської територіальної громади.

 «Для зручності, подача документів відбувається безпосередньо через навчальні заклади. За детальнішою інформацією щодо централізованого прийому документів студентам слід звернутися до керівництва чи первинної профспілкової організації свого закладу», -  зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Як студенту оформити ЛеоКарт:

-   підготувати необхідний перелік документів;

-   надати цей пакет документів визначеній у навчальному закладі відповідальній особі.

   Видавати транспортні картки теж будуть централізовано – за місцем навчання. Про це студентів повідомлять додатково.

Водночас студентам, які є власниками учнівської ЛеоКарт, не потрібно виготовляти нову картку: можна просто змінити її категорію.

«Якщо ви цьогоріч стали студентами і є власником учнівської ЛеоКарт, то вам не потрібно витрачати кошти на виготовлення ще однієї картки, а лише оновити дані профілю наявної ЛеоКарт, змінивши категорію з «учня» на «студент», - наголосили у ЛКП «Львівавтодор».

Як це зробити:

-   записатися на прийом в Центр обслуговування пасажирів (вул. Горбачевського, 10) за номером телефону гарячої лінії: 0800 303 007;

-   під час прийому при собі необхідно мати: документ, що посвідчує особу та студентський квиток, або довідку з місця навчання та персоналізовану ЛеоКарт.

Водночас не зволікати та подавати документи просять усіх, хто має право на пільговий проїзд, але ще не оформив персоналізовану транспортну картку.  Адже після повного впровадження безготівкової оплати їздити в усьому громадському транспорті Львова безоплатно чи зі знижкою можна буде виключно на підставі відповідної ЛеоКарт.

До слова, станом на 6 жовтня у Львові видали 196 125 персоналізованих ЛеоКарт.