Військові з подарунками завітали до маленьких мешканців прихистку у Львівській громаді

  • 06.12.2023, 11:12
  • 905
  • Пресслужба ЛМР
З нагоди Дня святого Миколая маленькі мешканці прихистку у Великих Грибовичах отримали подарунки від військових. Привітати малечу приїхали військовослужбовці з Національної гвардії України. Про це розповіли в департаменті міської агломерації ЛМР.

Нацгвардійці завітали з подарунками до діток, які через війну були змушені тимчасово покинути свої домівки. Захисники передали для малечі солодощі, іграшки, побутову техніку та гостинці від українських і закордонних волонтерів.

«Для нас посмішки дітей найцінніші, це найбільша винагорода. Сьогодні ці малюки особливо потребують підтримки, позитивних емоцій та віри у дива. Ми намагались подарувати їм атмосферу свята. Вони усі дуже різні, але їх обʼєднує спільне бажання – наша перемога і щоб найрідніші скоріше повернулись додому», – каже підполковник Євстахій Моспан.

«Насправді візит нацгвардійців до Великих Грибович – не перший. Минулоріч вони завітали на відкриття прихистку – з подарунками та святковою ялинкою для наших маленьких мешканців. У сьогоднішній час така увага та підтримка – надзвичайно цінні», – поділилася представниця департаменту міської агломерації ЛМР Юлія Бойко.

Нагадаємо, прихисток для українців, які змушені були рятуватися від війни, у Народному домі Великих Грибовичів відкрили рік тому. Сьогодні тут проживає 7 родин з деокупованих та тимчасово окупованих територій України. Це жінки з дітьми, загалом – 23 людини.