«Завдяки підтримці міста ми переживемо ці непрості часи», – дружина ветерана про ваучерну допомогу від міста

  • 20.11.2023, 17:09
  • Пресслужба ЛМР
Дружина ветерана Людмила Беднарська отримала ваучерну підтримку від Львівської міської ради на розвиток власного бізнесу. На отримані кошти власниця салону краси планує розширити свій заклад та найняти нових працівників.

Людмила Беднарська вже 20 років працює у beauty-бізнесі. Вона є власницею салону краси Bednarska Beauty Center, що в готелі «Дністер» у Львові.

Чоловік Людмили – ветеран. Воював у зоні АТО двічі у 2014 та 2015 роках. Пройшов Краматорськ, Станицю Луганську та Слов’янськ.

Від знайомих жінка дізналась про програму ваучерної підтримки для ветеранів, ветеранок, їх дружин та чоловіків від Львівської міської ради і вирішила подати заявку.

«Дуже вчасно мені цей ваучер, тому що зараз мій бізнес переживає складні часи. Я вирішила скористатися послугами тренера з бізнес-консалтингу, який допоможе мені вивести бізнес на інший рівень. Тож коли я дізналася про цей ваучер, вирішила, що він допоможе мені покрити витрати на консалтингові послуги.

Половину ваучера використаю на бізнес-консалтинг, а іншу половину – на обладнання, продукцію і два місяці оренди. Також за рахунок ваучера я беру двох нових майстрів на роботу, одна з яких внутрішньо переміщена з Харкова, і буду розширятися: відкриємо ще один кабінет», – розповіла Людмила Беднарська.

У салоні Людмили працюють перукарі, роблять макіяж, манікюр, також масаж і косметологічні процедури. Здебільшого відвідувачки – жінки, проте тут надають послуги і для чоловіків. У салоні діють знижки для волонтерів, військових обслуговують безкоштовно.

Людмила радить ветеранам та їхнім рідним долучитись до програми ваучерної підтримки та отримати допомогу для розвитку власного бізнесу.

«Я коли подавала документи, не до кінця вірила, що отримаю цей ваучер, особливо коли пройшла на співбесіду і побачила ветеранів з їхніми бізнес-ідеями. Тоді я взагалі не була впевнена, що отримаю ваучер для свого салону краси. Я розповіла про цю підтримку своїй команді, і всі ми надихнулися, що завдяки підтримці міста ми переживемо ці непрості часи. Тому я рекомендую іншим подаватися на цей проєкт, бо воно того варте. Я дуже вдячна за таку підтримку», – каже Людмила Беднарська. 

Нагадаємо, 30 ветеранів та їх дружин отримали сертифікати до 300 тисяч гривень від Львівської міської ради на розвиток власної справи. Кошти можна використати на придбання обладнання, сировини, матеріалів, комплектуючих; оренду приміщення та транспортних засобів, необхідних для реалізації свого бізнес-проєкту; закупівлю ліцензійного програмного забезпечення; навчання та консультації з питань започаткування та ведення бізнесу.

Загалом місто пропонує 12 різноманітних ваучерів для допомоги підприємцям. Більше про ваучерну допомогу малим та середнім підприємцям, яку надає місто під час воєнного стану, можна дізнатися за посиланням.