Ви тут: 

Детальний план території в межах вул. Кульпарківської, вул. Садової, вул. С.Петлюри, вул. Любінської, залізничної колії у м. Львові

Детальний план території в межах вул. Кульпарківської, вул. Садової, вул. С.Петлюри, вул. Любінської, залізничної колії у м. Львові розроблений  на замовлення  Управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради  згідно  Рішення виконавчого комітету Львівської міської ради № 430  від 24.05.2013р.
 
В проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території орієнтовною площею  27,5га. Розрахунковий термін реалізації ДПТ – дорівнює розрахунковому терміну генерального плану міста Львова , в тому числі 1-ша черга – 5 років.
В проекті враховані основні рішення  генплану м. Львова , розробленого  Державним підприємством  Державним інститутом проектування міст  «Містопроект»  (м. Львів) у 2009 році та затверджений ухвалою Львівської міської ради від 30.09.2010р. та містобудівні обґрунтування розроблені протягом останніх років на територію проектування ДПТ та прилеглі території .
Проект розроблений у відповідності з Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» , ДБН 360-92** ‘‘ Планування і забудова міських і сільських поселень ‘‘, ДСП -173 «Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів», ДБН В.2.3-5-2001» Вулиці та дороги населених пунктів», ДБН Б.2.4-1-94   «Планування і забудова сільських поселень», ДБН Б.1.1-14:2012  «Склад та зміст детального плану території».

Детальний план території в межах вул. Кульпарківської, вул. Садової, вул. С.Петлюри, вул. Любінської, залізничної колії у м. Львові затверджений ухвалю сесії Львівської міської ради №3935 від 23.10.2014р

Записка

Опорний план

Проектний план

Схема розташування території

Схема функціонального зонування території