Проведення електронного аукціону щодо приватизації об’єкта малої приватизації за адресою: м. Львів, вул. Дудаєва Дж., 16

  • 25.06.2024, 16:59
  • 441
  • управління комунальної власності
Інформація про об’єкт приватизації

Опис об’єкта: нежитлові приміщення першого поверху під індексами 13-1, 13-2, 13-3, 13-4, 13-5 загальною площею 54.2 кв.м за адресою: м. Львів, вул. Дудаєва Дж., 16, відповідно до технічного паспорту, виготовленого 06.12.2023 ФОП Ващук Віктором Петровичем, інвентаризаційна справа №1433. Вказаний об'єкт є нежитловими приміщеннями у будинку під літерою "А-3", що знаходяться у серединній частині м. Львова, Галицькому районі. Вказаний об'єкт не перебуває в оренді, не є частиною пам'ятки культурної спадщини. Приміщення забезпечені спільним входом (з під’їзду будинку в загальний коридор, звідки можливий доступ до об’єкта), наявні основні інженерні комунікації, встановлено пічку опалення, наявний санвузол, приміщення забезпечені віконними прорізами; висота – 4.03 м., фізичний стан – задовільний; фізично перегородками розділене на п’ять приміщень (коридор, санвузол, комора та дві кімнати). Функціональне використання об’єкта та користування ним визначається покупцем згідно чинного законодавства. Реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно: 2914421746060; дата державної реєстрації 29.02.2024.

Інформація про земельну ділянку, на якій розташовано об’єкт приватизації (місцезнаходження, кадастровий номер (за наявності), площу, цільове призначення земельної ділянки тощо): відсутня.

Інформація щодо договорів оренди об’єкта або його частини: об'єкт не перебуває в оренді.

Балансоутримувач ЛКП «Львівське міжміське бюро технічної інвентаризації», 79008, м. Львів, пл. Галицька, 15, (032) 297-56-82.  lkp.bti@gmail.com

Посилання для участі: https://prozorro.sale/auction/SPE001-UA-20240620-87580

Інформація про аукціон

Спосіб проведення аукціону: аукціон без умов.

Дата та час проведення аукціону: 04 липня 2024 року. Після опублікування інформаційного повідомлення електронна торгова система автоматично встановлює окремо для кожного електронного аукціону час його проведення. Електронна торгова система забезпечує можливість встановлення початку проведення електронного аукціону протягом робочого часу (понеділок - п’ятниця з 9 до 18 години), крім вихідних, святкових та неробочих днів.

Аукціон проводиться відповідно до ЗУ «Про приватизацію державного і комунального майна» (зі змінами), «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння процесам релокації підприємств в умовах воєнного стану та економічного відновлення держави» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 № 432  «Про затвердження Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу» (зі змінами).

Покупець об’єкта малої приватизації має відповідати вимогам, передбаченими частиною 1 статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» (зі змінами) та не підпадати під обмеження, передбачені частиною 2 статті 8 цього Закону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні без умов, аукціоні із зниженням стартової ціни (подання цінових аукціонних пропозицій) встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16-15 до 16-45 години дня проведення електронного аукціону.

Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта

Стартова ціна об’єкта (з ПДВ) для продажу на аукціоні без умов

2 492 880 (два мільйони чотириста дев’яносто дві тисячі вісімсот вісімдесят) гривень 00 копійок.

  • Розмір гарантійного внеску: 498 576 грн. 00 коп.

Стартова ціна об’єкта (з ПДВ) для продажу на аукціоні із зниженням  стартової ціни: 1 246 440 (один мільйон двісті сорок шість тисяч чотириста сорок) гривень 00 копійок.

  • Розмір гарантійного внеску: 249 288 грн. 00 коп.

Стартова ціна об’єкта (з ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій:  1 246 440 (один мільйон двісті сорок шість тисяч чотириста сорок) гривень 00 копійок.

  • Розмір гарантійного внеску: 249 288 грн. 00 коп.

Для об’єкта приватизації, два аукціони з продажу якого визнані такими, що не відбулися, у випадках, передбачених абзацом третім частини шостої статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», розмір гарантійного внеску встановлюється в розмірі 50 відсотків стартової ціни об’єкта малої приватизації.

Стартова ціна об’єкта (з ПДВ) для продажу на повторному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій (у разі якщо аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій визнано таким, що не відбувся, у випадках, передбачених абзацом третім частини шостої статті 15 Закону України «Про приватизацію державного та комунального майна»): 

1 246 440 (один мільйон двісті сорок шість тисяч чотириста сорок) гривень 00 копійок.

  • Розмір гарантійного внеску: 249 288 грн. 00 коп.
  • Розмір реєстраційного внеску: 1 420 грн. 00 коп. (одна тисяча чотириста двадцять гривень 00 копійок).

Додаткова інформація

Перелік документів для участі в електронному аукціоні встановлюється чинним законодавством в сфері приватизації державного та комунального майна України.