«Львівський апеляційний адміністративний суд не присвоїв, а зобов’язав Сихівську РА вирішити питання присвоєння поштової адреси будинкам по вул. Антонича», - юридичний департамент ЛМР

  • 18.08.2017, 17:44
  • Ганна П’єх
Як повідомили в юридичному департаменті ЛМР, вчорашнім рішенням Львівський апеляційний адміністративний суд не присвоїм поштові номери будинкам по вул. Антонича, а зобов’язав Сихівську РА вирішити це питання.

фото умовне

«Вчора, 17 серпня, Львівський апеляційний адміністративний суд прийняв рішення, яким залишив в силі Постанову Сихівського районного суду Львівської області від 14 липня 2017 року, якою було зобов’язано Сихівську РА вирішити питання про присвоєння поштової адреси на об’єкт нерухомого майна ІІ черга корпус № 2, який складається з трьох секцій 10 поверхів плюс мансарда, розташований на земельній ділянці по вул. Антонича, 5а, та 4-та черга корпусу № 4, який складається з одної секції 10 поверхів плюс мансарда, розташований на земельній ділянці по вул. Антонича, 5а.

У резолюції рішення написано: «вирішити питання про присвоєння…». Тобто, прийнятим рішенням суду не присвоєно поштові адреси будинкам, а лише зобов’язано вирішити це питання. Відповідно, зараз Сихівська РА буде розглядати питання щодо присвоєння поштового номеру цим будинкам на підставі поданих документів гаражним кооперативом № 15, Галицького району м. Львова.

Наша аргументація: в Сихівської РА і Львівської міської ради, яка була третьою стороною в суді, немає усіх документів, які передбачені чинним законодавством, для присвоєння поштової адреси. Однак суд вирішив по-іншому. Тому, згідно з рішенням суду, Сихівська РА зобов’язана розглянути питання про присвоєння поштової адреси», - розповів Мирослав Гавриляк, в.о. директора юридичного департаменту ЛМР.

За його словами, буде розглядатися питання подання касаційної скарги.