Львів’ян запрошують на Восьмий Ярмарок спорту

  • 19.09.2017, 10:17
  • Уляна Шпуляр
Восьмий Ярмарок спорту у Львові відбуватиметься з 21 по 24 вересня у спорткомплексі «Динамо» (вулиця Дмитра Вітовського, 53). Організовують щорічний Ярмарок спорту ГО «Здорове місто» спільно із Львівською міською радою.

«Восьмий Ярмарок спорту— це не лише можливість випробувати себе в тому чи іншому виді спорту, а й привести дітей, сусідів, прийти та отримати цікаві сюрпризи від організаторів, і спробувати себе більше, ніж в 60 видах спорту. Також це хороша можливість зарекомендувати себе тим організаціям, які нещодавно вийшли на львівську арену і демонструють хорошу якість в плані організаційних здібностей своїх організацій та федерацій. Це стосується таких видів спорту, як бампербол, хорвбол — це офіційно невизнані види спорту, але які хочуть себе показати. Це їх можливість продемонструвати своє «я», що вони є у Львові теж. Вже є зареєстровано на 18 більше організацій-учасниць, ніж минулого року.

Цей ярмарок відрізняється від двох попередніх тим, що на 90% буде сформований на внутрішніх майданчиках. Більшість організацій зголосилися представляти свої федерації. Таким чином можна буде оцінити, на скільки якісно працюють наші обласні федерації. Насамперед можна буде випробувати себе в скелелазінні та альпінізмі, для цього федерації скелелазіння та альпінізму готують окремий стенд. Дякуючи нашій федерації кінного спорту, охочі зможуть спробувати їзду верхи. Велике належне віддаємо шаховій та регбі федераціям, які активно розвиваються в освітніх закладах Львова.

Як і минулого року, будуть відомі люди, серед них Олег Тягнизуб, який  візьме своїми зубами мікроавтобус з дітьми і протягне на якомога дальшу відстань.

Все залежатиме від погодних умов, тому ми себе перестраховуємо та більшу площу для показових виступів зробили всередині»,- зазначив Олег Чунис, організатор Ярмарку спорту.

У програму заходу організатори включили показові виступи топових спортсменів, майстер-класи, лекторій на тему здорового способу життя та інші події. Любителів активного відпочинку очікують більярд, настільний теніс, армреслінг та фехтування. Також на вуличному майданчику можна буде пограти у фризбі, постріляти з лука та позайматися скелелазінням. Родзинкою Ярмарку стане бампербол - футбол у великих надувних кулях, які у декілька разів більші за футбольний м’яч. Кожен охочий зможе весело та з користю для здоров’я провести час.

Довідка

Ярмарок спорту – це найбільш очікувана спортивна подія року. Під одним дахом зберуться понад сто спортивних організацій та стільки ж різновидів спорту. Окрім звичного футболу чи волейболу, відвідувачі познайомляться з маловідомими, але не менш захопливими корфболом, флорболом, хортингом, бамперболом та іншими іграми, єдиноборствами та спортивними практиками.

програма