19 березня - 25 березня 2014 року

          1. 20 березня 2014 року о 10.02 год. на тел. 102 поступила інформація про те, що на вул. Промислова, 29 (Шевченківський район) водій легкового автомобіля «Toyota Korola» не впорався з керування та зіткнувся з цегляною огорожею. Внаслідок ДТП водій легковика Шарко П. М., 1982 року народження був затиснений в автомобілі. Силами пожежно-рятувального відділення ГУ ДСНС у Львівській області за допомогою спеціального обладнання проводились роботи по вивільненню потерпілого, якого було госпіталізовано до комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

          2. 23 березня 2014 року о 21.55 год. на тел. 103 поступила інформація про те, що на вул. Лисенка М., 38, в кв. № 3 (Личаківський район, ЛКП «Господар»), отруїлися чадним газом 2 (дві) особи, з них одна дитина, а саме: Бесєдіна Л. В. (97% карбоксигену), 1944 року народження та О. Зенін (4% карбоксигену), 2005 року народження. Потерпілих у вкрай важкому стані госпіталізовано в реанімаційні відділення №1 Львівської обласної клінічної лікарні без свідомості в комі та Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАДИТ» відповідно. Працівниками ПАТ «Львівгаз» перекрито подачу газу до квартири. Після додаткового медичного обстеження отруєння чадним газом підтвердилось. Причина отруєння встановлюється.

           3. 24 березня о 03.25 поблизу смт Рудно Львівської міської ради на в’їзді в «п’ятий парк» залізничної станції «Львів» Державного територіального галузевого об’єднання "Львівська залізниця" поїздом № 5952 «Динамометрична лабораторія» у складі одного вагона було травмовано невідомого чоловіка віком приблизно 60 років. Потерпілого у важкому стані з діагнозом – травматичне відчленування нижнього лівого стегна, травматичний шок госпіталізовано в реанімаційне відділення Львівської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. Затримки руху залізничного транспорту не було. Обставини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

          4.  24 березня 2014 року об 11.15 год. на тел. 101 поступила інформація про те, що поблизу смт Брюховичі Львівської міської ради в лісі під час заготівлі березового соку місцевим мешканцем виявлено артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Місце події огороджено, виставлено охорону.  Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України  (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу..

         5. 25 березня 2014 року о 16.15 год. на тел.. 103 поступила інформація про те, що на вул. Личаківська, 33а, Личаківський район, під час демонтажу працівниками ТзОВ «Будінтех» (м. Львів, вул. Чупринки Т., ген., 58а, директор - Барановський Юрій Петрович) риштування з 6-го поверху новобудови житлового будинку впав та загинув Захара Во. І., 1990 року народження, житель с. Рулево Яворівського району, який працював за цивільно-правовим договором. Причини події - з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.