2 квітня - 8 квітня 2014 року

        1.  2  квітня 2014 року о 5.30 год. на тел.. 102 поступила інформація про те, що в районі перехрестя вулиць Стрийська - Максимовича М., Сихівський район, водій невідомого автомобіля (розшукуються) скоїв наїзд на пішохода Солтиса Мирослава Івановича, 1945 року народження, жителя м. Львова, пароха храму «Успіння Пресвятої Богородиці» УГКЦ, який від отриманих травм помер на місці події. Причини події - з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

         2. 3 квітня 2014 року о 7.07 год. на тел.. 101 поступила інформація про те, що на вул. Крехівській, (Шевченківський район, ЛКП "Янів-405")  на першому поверсі трьохповерхового житлового будинку в квартирі №6, яка належить Бобиляк М. М.і, виникла пожежа. Внаслідок пожежі, отримав опіки рук, шиї та обличчя ІІІ ступеня Ковний Є. М., 1951 року народження, якого у важкому стані госпіталізовано у комунальну 8-му міську клінічну лікарню. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 1 м², пошкоджено стіни на площі 2 м². Пожежу ліквідовано о 07.18 силами двох пожежно-рятувальних підрозділів. Причина пожежі - встановлюється. Проводиться дослідча перевірка.

         3. 03 квітня 2014 року о 19.33 год. на тел. 103 поступила інформація про те, що на вул. Вулецькій, 14 (Сихівський район), в цеху № 11 Головного виробничого корпусу ПАТ «Іскра» в станку по штампуванні цоколя затиснуло руку працівнику Коцурі І. А., якого у важкому стані госпіталізовано в комунальну 8-му міську клінічну лікарню. Причина події встановлюється.

  4. 4 квітня 2014 року о 20.41 год. на тел.. 103 поступила інформація про те, що на вул. Тарнавського М., ген., (Личаківський район, ЛКП 503), буд. 25, кв. 7 (2-й поверх чотирьох поверхового будинку),  з ознаками отруєння чадним газом була госпіталізована до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні Думбаєва К. Г., 1989 року народження, мешканка м. Краматорська Донецької області (у Львові винаймала квартиру). Діагноз отруєння чадним газом підтверджено клінічно (16% карбоксигемоглобіну). Після проходження барокамери потерпілу у задовільному стані відпущено додому.

Працівниками ПАТ «Львівгаз» перевірено наявність тяги і справність газових приладів, перекрито подачу газу до квартири. Причина отруєння встановлюється.

  5. 5 квітня 2014 року о 7.12  год. на тел. 102 поступила інформація про те, що  на перехресті вулиць Глинянський Тракт - Личаківська (Личаківський район), внаслідок відмови гальм, попередньо, маршрутний автобус № 40 БАЗ-079 «ЕТАЛОН» сполученням «Винники - Львів» (перевізник ТзОВ «Міра і К», директор - Шкурган М.І.) виїхав на узбіччя, збив переходжу Цимбрівську Н. М., 1955 року народження, мешканку м. Львова та зіткнувся    з деревом.

 Внаслідок ДТП Цембрівська Н.М. загинула на місці події, травмовано             5 (п’ять) пасажирів маршрутного автобуса, яких було доставлено до комунальної   8-ї міської клінічної лікарні м. Львова, а саме:

-  Жовнір М. Ф., 1958 року народження, житель с. Підгірне Пустомитівського району, з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, січена рана підборіддя, закритий злам нижньої щелепи, після надання необхідної медичної допомоги переведений для подальшого лікування до відділення щелепно-лицевої хірургії Львівської комунальної міської клінічної ЛШМД, стан - середньої важкості;

- Шульгіна О. Т., 1963 року народження, жителька с. Миколаїв Пустомитівського району, з діагнозом рвана забійна рана підборіддя, забій, розтяг зв’язок лівої кисті, після надання необхідної медичної допомоги була доставлена до травмпункту Львівської комунальної міської клінічної ЛШМД та після додаткового обстеження у задовільному стані відпущена з лікарні для подальшого амбулаторного лікування за місцем проживання;

-  Васик Р. Я., 1976 року народження, житель м. Винники Львівської міської ради, з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, рвана рана нижньої губи, після надання необхідної медичної допомоги у задовільному стані відпущений з лікарні для подальшого амбулаторного лікування за місцем проживання;

-   Рибак М. Ю., 1984 року народження,  жителька м. Винники Львівської міської ради, з діагнозом забій м’яких тканин виличної ділянки зліва, після надання необхідної медичної допомоги у задовільному стані відпущена з лікарні для подальшого амбулаторного лікування за місцем проживання;

- Льовіна В. З., 1968 року народження, жителька м. Винники Львівської міської ради, з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана верхньої губи, після надання необхідної медичної допомоги у задовільному стані відпущена з лікарні для подальшого амбулаторного лікування за місцем проживання.

Затримки руху автотранспорту не було.

6. 6  квітня 2014 року о 15.49 год. на тел. 102 поступила інформація про те, що на вул. Львівська, 1 смт Брюховичі сталося зіткнення двох автомобілів. Внаслідок ДТП троє постраждалих:

- Чеховський В.О. 29 років, зареєстрований за адресою вул. Панча, 22/83. Постраждалий з діагнозом забійна рана спинки носа, в стані алкогольного сп’яніння, від госпіталізації відмовився;

- Пришляк М. М. 68 років, зареєстрований за адресою вул. Панча, 22/86. Постраждалого з діагнозом закритий перелом кісток нижньої третини правого передпліччя, струс головного мозку, зсадина чола госпіталізовано в ЛШМД;

- Горбач І. Б., 36 років, зареєстрований за адресою вул. Рубчака, 5/46. Постраждалого з діагнозом забійна рана скроневої ділянки, струс головного мозку госпіталізовано в ЛШМД. Причини події - з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

         7. 7 квітня 2014 року о 20.05 год. на тел. 101 поступила інформація про те, що поблизу смт Брюховичі Львівської міської ради випадковим перехожим у лісі виявлено артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Місце події огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

         8. 8 квітня 2014 року о 08.26 год. невідома особа за телефоном «102» повідомила чергового Львівського міського відділу ГУ МВС України у Львівській області про замінювання у м. Львові (вул. Свєнціцького І., 15, Галицький район) будівлі загальноосвітньої середньої школи № 27 (директор - Гайдук Ірина Іванівна).

          Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

          Навчання в школі мало розпочатися о 08.30. На час повідомлення про замінування в будівлі школи перебувало 25 осіб (вчителів, обслуговуючого персоналу) та 275 учнів,  яких тимчасово було виведено з будівлі школи на безпечну відстань. Початок навчального процесу (в школі навчається 348 дітей) було затримано. Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб.

          На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області та м. Львова згідно з „ Планом дій …” у складі 42 осіб та 10 од. техніки. Спеціалістами вибухотехнічного відділу НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області проведено обстеження приміщень школи за допомогою кінологічної служби з службовою собакою.

          О 10.15 пошукові роботи завершено, вибухового пристрою - не виявлено.    

          Навчальний процес в школі розпочато з 3-го уроку.

          Проводиться дослідча перевірка.