8 липня - 15 липня 2014 року

          1. 15 липня 2014 року о 11.39 год. на тел. 101 поступила інформація про те, що в супермаркеті "Арсен", за адресою пр. Червоної Калини, 60 літня жінка принесла старий ртутний тонометр з якого випали краплі ртуті. На місце події залучалася хіміко-радіологічна лабораторія ГУ ДСНС України у  Львівській області. Краплі ртуті зібрані механічним способом та проведені заходи демеркуризації.

         Залучалось 4 од. техніки та 12 фахівців.

         2. 15 липня 2014 року о 12.45 год. невідома особа повідомила на  телефон «102» чергового Львівського міського відділу ГУ МВС України у Львівській області про здійснення теракту у м. Львові у будівлі "Автовокзал" (вул. Стрийська, 109). Вимог, виконання яких могло б відвернути теракт, не висувалось.

         На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „ Планом дій …” у складі 47 осіб та 15 од. техніки (з них 9 осіб та 2 од. техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області).

         Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, із будівель Автовокзалу виведено близько 200 осіб з них 30 чол. персоналу Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при управлінні МВС України разом з кінологом проведено обстеження приміщень та прилеглої території стадіону - вибухового пристрою не виявлено. Роботи завершено о 14.35. За фактом події проводиться дослідча перевірка.     

 

            3.  15 липня 2014 року о 13.37 год. на тел. 102 поступила інформація про те, що на перехресті вулиць Стрийська - Гашека (Сихівський район) сталося зіткнення двох легкових автомобілів. Внаслідок ДТП постраждало 4 (чотири) особи.

         Двох постраждалих бригадою швидкої медичної допомоги з діагнозом ЗЧМТ, струс головного мозку, садно забій кісток носа госпіталізовано в комунальну 8 міську клінічну лікарню;

         Двоє постраждалих після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовились.

         Причини події - з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.