20 серпня - 26 серпня 2014 року

         1.  22 серпня 2014 року о 15.30 год. на телефон довідки Головного залізничного вокзалу станції "Львів" невідома особа повідомила про замінування будівлі Головного залізничного вокзалу станції "Львів" (пл. Двірцева, 1). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

           На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „ Планом дій …” у складі 100 осіб та 7 од. техніки .

         Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із будівлі вокзалу виведено 470 осіб (400 пасажирів та 70 працівників вокзалу). Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУ МВС України у Львівській області, спільно з кінологічною службою проведено обстеження приміщень та прилеглої території вокзалу - вибухового пристрою не виявлено.

Роботи завершено о 17.10. Затримки руху залізничного транспорту не було. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала хибне повідомлення про замінування.

         2.  24 серпня о 8.15 від диспетчера ЛКП «Львівелектротранс» надійшло повідомлення про те, що в трамваї №3 на перехресті вулиць Д.Вітовського і акад. А.Сахарова (Франківський район)  знаходиться невідомий пакет, в якому ймовірно може знаходитись вибуховий пристрій.

На місце події прибули підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з "Планом дій …" у складі 30 осіб та 11 од. техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб.

Працівниками вибухово-технічного відділу НДЕКЦ ГУ МВС України у Львівській області проведено обстеження невідомого предмету. Обстеження завершено о 10.44, вибухового пристрою не виявлено.

         3.  24 серпня о 8.15 до чергового ГУ МВСУ у Львівській області надійшло повідомлення, що двірником біля зупинки тролейбуса напроти входу у головний корпус Львівського національного університету імені Івана Франка вул. Університетська, 1 (Галицький район) виявлено пакет, в якому  ймовірно може знаходитись вибуховий пристрій.

На місце події прибули підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з "Планом дій …" у складі 37 осіб та 11 од. техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб.

Працівниками вибухово-технічного відділу НДЕКЦ ГУ МВС України у Львівській області проведено обстеження невідомого предмету. Обстеження завершено о 10.10, вибухового пристрою не виявлено.