4 листопада - 11 листопада 2014 року

         1. 7 листопада 2014 року о 08.52 год. у м. Львові невідома особа на телефон 102 ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області повідомила про закладений вибуховий пристрій в готелі "Комфорт" за адресою вул. Героїв Крут, 1В (Сихівський район), який має спрацювати о 09.30 год. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

         На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 49 осіб та 13 од. техніки.

  Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб. Із приміщень будівлі було виведено на безпечну відстань 75 осіб, з них 5 працівників та 70 проживаючих. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень будівлі та прилеглої території. О 11.00 пошукові роботи завершено - вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

                   2. 9 листопада 2014 року о 01.05 год. у м. Львові (вул. Севастопольська, 9/4, Личаківський район ЛКП "Господар") в квартирі отруїлись чадним газом дві особи, яких з легкою формою перебігу хвороби було доставлено до Львівської обласної клінічної лікарні. Після проходження барокамери потерпілі у задовільному стані відпущені додому.

            Причина отруєння - встановлюється. Працівника ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинено подачу газу до квартири.

         3. 11 листопада о 14:39 год. у м. Львові від чергового диспетчера ПАТ «Львівгаз» надійшло повідомлення, що на вул. Персенківка, 2 (Сихівський район), з території пункту прийому металобрухту, внаслідок пошкодження ємності, з якої виливається невідома речовина, відчувається сторонній запах. По прибутті на місце події працівниками управління з питань НС та ЦЗН ЛМР, управління екології департаменту містобудування Львівської МР, ГУ ДСНС України у Львівській області пошкоджених ємностей не виявлено, стороннього запаху, схожого на побутовий газ, не зафіксовано.

         4. 11 листопада о 16:14 год. у м. Львові невідома особа на телефон «102» чергового міського управління ГУ МВС України у Львівській області з таксофону (261-47-48) повідомила про замінування  будівлі стадіону «Арена Львів»  (вул. Стрийська, 199, Сихівський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

         На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „ Планом дій …” у складі 56 осіб та 15 од. техніки.

        Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із будівлі стадіону виведено близько 100 осіб персоналу. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень та прилеглої території стадіону. О 19:25 год. пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

         5. 11 листопада о 22:13 год. у м. Львові невідома особа на телефон «102» чергового міського управління ГУ МВС України у Львівській області повідомила про замінування  будівлі стадіону «Арена Львів»  (вул. Стрийська, 199, Сихівський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

         На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „ Планом дій …” у складі 56 осіб та 15 од. техніки.

        Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень та прилеглої території стадіону. О 23:50 год. пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Пожежі в екосистемах

1.   06.11.2014 у м. Львові, вул. О. Терлецького, б/н загоряння сухої трави на відкритій території на площі 100 м2;

2.   8-9.11.2014  у м. Львові вул. Княгині Ольги, б/н ( Франківський район) загоряння сухої трави на відкритій території окремими осередками на площі 0,0003 га; 

3.   8-9.11.2014  у м. Львові вул. Гостинна, 62 В (Сихівський район) загоряння сухої трави на відкритій території окремими осередками на площі 0,0003 га; 

4.   8-9.11.2014  у м. Львові вул. Руставелі Ш., 11 (Галицький район) загоряння сухої трави на відкритій території окремими осередками на площі 0,002 га.