17 грудня - 23 грудня 2014 року

         1. 17 грудня 2014 року о 10.21 год. на тел. 101 надійшла інформація про те, що на вул. Княгині Ольги, 1 (Франківський район) під час проведення будівельних робіт було виявлено протитанкову міну часів ІІ Світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

         2. 17 грудня о 08:56 год. у м. Львові (вул. Високий Замок, б/н, Шевченківський район)  на оглядовому майданчику гори “Високий замок” виявлено 3 (три) підозрілі пакети. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України                      у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження та встановлено, що загрози виявлені пакети не являють. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова у складі 9 од. техніки та 31 чол. О 10:39 год. роботи завершено.

         3. 17 грудня о 09:48 год. у м. Львові (вул. Наукова,  30 кв. 209 Франківський район) виникла пожежа. Вогнем знищено речі побутового вжитку на площі 12 м2. Внаслідок пожежі отруїлася продуктами горіння жінка, 1938 року народження. Постраждалу бригадою швидкої медичної допомоги в стані середньої важкості госпіталізовано в обласну клінічну лікарню. Причини події - з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

         4. 17 грудня о 11:02 год. у м. Львові (вул. Грінченка Б., 4, Шевченківський район) у підвальному приміщенні п’ятиповерхового житлового будинку виявлено металевий контейнер, орієнтовним розміром 42 х 42 х 58 см з піроксиліновим порошком. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області проведено обстеження, виявлений контейнер вилучено та передано працівникам Шевченківського РВ МВС. Проводиться дослідча перевірка.

         5. 18 грудня о 09:09 год. на тел. 103 поступила інформація про те, що на вул. Ясна 20, (Залізничний район, ЛКП "Граніт") в квартирі №3 в приватному будинку на другому поверсі двохповерхового житлового будинку, отруївся чадним газом чоловік, 1951 року народження (22% карбоксигемоглобіну, середня ступінь отруєння). Потерпілого було госпіталізовано до Львівської обласної клінічної лікарні.

         Причина отруєння - з’ясовується.

         6. 18 грудня о 22:20 год. у м. Львові (вул. Теліги О., 2/7, Личаківський район) у квартирі на 2-му поверсі 3-х поверхового житлового будинку отруїлися невідомою речовиною 2 (двоє) осіб, мешканці квартири (мати  і дитина).

         Причини події - з’ясовуються.

         7.       23 грудня о 08:33 год. в м. Львові по вул. Яблунева, 17 а  (Шевченківський район) в цегляній літній кухні, критій шифером, розміром 5х3 м, приватного житлового будинку виникла пожежа. Вогнем знищено вікно, речі домашнього вжитку на площі 2 м2. Пожежу ліквідовано до прибуття рятувального підрозділу.

         Внаслідок пожежі чоловік, 1925 року народження отримав опіки кистей рук І-ІІ ступеня та госпіталізований   в  Львівської міської лікарні швидкої допомоги.