24 грудня - 31 грудня 2014 року

        1. 24 грудня о 13:01 год. у м. Львові,вул. Остроградських,1   (Франківський район) з вікна  3-го поверху школи-інтернату I-III ступеня випав та загинув на місці події учень 3-го класу, 2005 року народження (проживав за адресою: м. Львів, вул. Коломийська, 9/94). Обставини та причина події встановлюються. Проводиться дослідча перевірка.

         2. 27 грудня об 11:35 год. у м. Львові (вул. Грабовського, 14, Галицький район) в квартирі № 4а,  на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку виникла пожежа. Пожежу ліквідовано сусідами підручними засобами пожежогасіння до приїзду пожежно-рятувального підрозділу. Під час гасіння пожежі виявлено тіло чоловіка, 1952 року народження. Вогнем знищено підлогу на площі 0,5 м2, пошкоджено кухонну тумбу. Причини події - з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

         3. 28 грудня о 16:05 год. у м. Львові, на просп. Червоної Калини, 38, (Сихівський район) сталося зіткнення двох легкових автомобілів: “Хюндай Туксон” та “ЗАЗ Таврія”. Внаслідок ДТП отримали незначні травми 3 (три) дитини (пасажири автомобіля “ЗАЗ Таврія”), яких було госпіталізовано в хірургічне відділення Львівської міської дитячої клінічної лікарні. Стан потерпілих – середнього ступеня важкості. Обставини ДТП – встановлюються.

         4. 29 грудня о 21:52 год. у м. Львові (вул. Грінченка, 16 Шевченківський район)  на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку в квартирі №59, сталася пожежа. Вогнем знищено кухонні меблі на площі 1,5 м2 та пошкоджено стіни на площі 1,5 м2. На місці пожежі виявлено труп чоловіка, 1971 року народження. Причина пожежі – встановлюється. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце пожежі не викликались. Проводиться дослідча перевірка.

         5. 30 грудня о 08:46 год. на тел. 103 поступила інформація про те, що на вул. Котика 4, (Личаківський район, ЛКП 507) в кімнаті №80 на першому поверсі гуртожитку, отруїлись чадним газом четверо людей з них 2 дітей.

Ймовірна причина отруєння порушення правил експлуатації газового обладнання. Власником було проведено самовільне встановлення газового котла, відвід продуктів згорання здійснювався витяжкою.

         6. 30 грудня о 21:30 год. у м. Львові (вул. Крип’якевича І., акад., 3, Личаківський район, ЛКП  "Господар") в квартирі №1 на першому поверсі трьохповерхового житлового будинку отруїлися чадним газом 3 (три) особи, яких у стані середнього ступеня важкості було доставлено до Львівської обласної клінічної лікарні.

  Потерпілі, після проходження барокамери, від госпіталізації відмовилися. Причина події – несправність газової колонки. Працівниками ПАТ “ Львівгаз ” тимчасово припинено  подачу газу  до  квартири.