1 січня - 6 січня 2015 року

        1.  1 січня о 19:21 год. у м. Львові, вул. Теліги О., буд. 7 (Личаківський район, ЛКП 500) в квартирі      №5 на 2-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку отруїлась чадним газом мешканка квартири , 1968 року народження. Постраждалу було доставлено до Львівської обласної клінічної лікарні з     отруєнням легкого ступеню (11% карбоксигемоглобіну). Після надання медичної допомоги (проходження барокамери) відпущено додому. Причина отруєння – встановлюється. Працівниками ПАТ  “Львівгаз” тимчасово припинено подачу газу до газової колонки в квартирі.

         2.  05 січня о 14:04 год. невідома особа з таксофону (тел. 223-73-64), що розташований на вул. Сихівській, 7, на телефон “102” чергового міського управління ГУ МВС України у Львівській області повідомила про замінування будівлі гіпермаркету “Ашан” (Пустомитівський район, с. Сокільники, вул. Стрийська, 30, ТРЦ “Кінг Крос Леополіс”). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

         На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 38 осіб та 12 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із будівлі гіпермаркету тимчасово на безпечну відстань було виведено близько 15000 осіб, з них 470 працівників закладу. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень гіпермаркету та прилеглої території. О 19:00 год. пошукові роботи завершено - вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

         3.  05 січня о 20:56 год. у м. Львові, вул. Дорошенка П., №12/13 (Галицький район), отруїлись консервованими грибами 3 (три) особи, дорослі, яких у стані середнього ступеню важкості було доправлено до Львівської обласної клінічної лікарні.

          Після надання медичної допомоги потерпілі від госпіталізації відмовились.

         4.  06 січня о 03:37 год. у м. Львові, вул. Франка І., 3 (Личаківський район), в квартирі №28 на 2-му поверсі чотирьохповерхового житлового будинку виникла пожежа. Пожежа ліквідована о 04:25 год. силами одного пожежно-рятувального відділення. Під час гасіння пожежі виявлено тіло чоловіка, 1947 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 м2. Причини пожежі – встановлюються.