4 лютого - 11 лютого 2015 року

        1.  7 лютого о 17:12 год. у м. Львові, вул. Героїв Майдану, 20, (Франківський район, ЛКП “Вулецьке”) на 4-му поверсі чотирьохповерхового житлового будинку в квартирі № 8 отруївся чадним газом чоловік, 1992 року народження, якого у стані легкого ступеню отруєння (21% карбоксигемоглобіну) було доставлено до Львівської обласної клінічної лікарні. Після проходження барокамери потерпілого відпущено додому. Працівниками ПАТ  “Львівгаз”  було тимчасово припинено подачу газу до квартири.

          2. 8 лютого о 12:07 год. у м. Львові, вул. Круп’ярська, 16 (Личаківський район, ЛКП «507»), на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку, в квартирі № 2 виявлено, без ознак насильницької смерті, тіла 2 (двох) осіб, чоловіка 1941 року народження, та жінки 1942 року народження.

          Після проведення розтину тіл,  встановлено, що смерть наступила внаслідок отруєння чадним газом.

          Обставини події встановлюються. Проводиться дослідча перевірка.

          3. 9 лютого 2015 року о 13.38 год. невідома особа на телефон 102 повідомила про замінування супермаркету «Фуршет», м. Львів, вул. Зубрівська, 38 (Сихівський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух,  не висувалось.

          На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 45 осіб та 11 од. техніки.

          Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із супермаркету виведено на безпечну відстань близько 100 осіб (з них 50 чол. персоналу та 50 відвідувачів). Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень супермаркету та прилеглої території - вибухового пристрою не виявлено. Роботи завершено о 15.10. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.      

          4. 09 лютого о 13:50 год. у м. Львові (вул. Кошиця, 9, Шевченківський район) в ліфті першого під’їзду будинку,  мешканцем,  виявлено підозрілу коробку в якій може перебувати вибуховий пристрій. На місце події прибули майстер та працівники ЛКП. В першому під’їзді будинку, а також і в інших під’їздах підозрілих предметів    не виявлено.

          5. 09 лютого о 16:11 год. у м. Винники Львівської міської ради (вул. Кільцева, 5) в другому під’їзді будинку, мешканцем, виявлено підозрілу сумку в якій може перебувати вибуховий пристрій. На місці події працювала оперативна група у складі 10 осіб та 4 од. техніки  сил ЦЗ м. Львова. Проведено обстеження вмісту сумки на наявність вибухового пристрою. Роботи завершено о 17.10 год.  -  вибухового пристрою не виявлено.