11 лютого -17 лютого 2015 року

         1.  12 лютого о 14:20 год. у м. Львові, вул. Клепарівська, 22а, (Шевченківський район, ЛКП “Янів 405”) в п’ятиповерховому житловому будинку в квартирі № 52 отруїлись, чадним газом, двоє осіб.

    Потерпілих, бригадою швидкої медичної допомоги було доставлено до Львівської обласної клінічної лікарні. Після проходження барокамери потерпілих відпущено додому. Працівниками ПАТ  “Львівгаз”  було тимчасово припинено подачу газу до квартири. Причина отруєння - встановлюється.

          2. 13 лютого о 17:10 год. невідома особа на телефон   “102” чергового міського управління ГУ МВС України у Львівській області повідомила  про замінування супермаркету “Фуршет” (м. Львів, вул. Зубрівська, 38 Сихівський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

  На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області та міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 40 осіб та 14 од. техніки.

          Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із супермаркету тимчасово виведено на безпечну відстань близько 40 осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень супермаркету та прилеглої території. Пошукові роботи завершено о 18:15 год. - вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.          

          3. 14 лютого о 00:05 год. невідома особа з таксофону, що знаходиться на вул. Вороного, М.,9 (261-69-57) на телефон 297-59-94 охорони  Львівської МР повідомила про замінування будівлі міської ради (м. Львів,  пл. Ринок, 1, Галицький район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

         На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом дій …” у складі 49 осіб та 9 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З приміщення міської ради тимчасово на безпечну відстань було виведено 5 осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень будівлі міської ради та прилеглої території. О 01:23 год. пошукові роботи завершено - вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.