1 квітня - 7 квітня 2015 року

        1.  3 квітня о 8:17 год. у м. Львові (вул. Прилбицька, б/н, Шевченківський район)  у гаражному кооперативі «Явір» у власному гаражі отруївся вихлопними газами від працюючого двигуна автомобіля Шестаков Олексій Михайлович, 1954  року народження, який проживав на вул. Величковського, буд 44 кв. 56.  Проводиться дослідча перевірка.

          2. 5 квітня о 21:50 год. у м. Львові (вул. Замарстинівська, б/н, Шевченківський район) місцевим жителем в лісосмузі (500 м від дороги на смт. Брюховичі) виявлено  4 (чотири) артилерійських снаряди  часів ІІ Світової війни. Місце події огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявлених боєприпасів.

          3.  7 квітня о 14:48 год. надійшло повідомлення, що близько 10.30 год. в м. Львові по вул. Панаса Мирного, 24 (Сихівський район) відбулось руйнування стіни (довжиною близько 12 м) в п’ятиповерховій цегляній недіючій офісній будівлі розміром 50 х 20 м, яка належить фірмі “Адамас”. Внаслідок руйнування загиблих та травмованих немає.

          Місце події огороджено, виставлено охорону.

  Пожежі в екосистемах

          2 квітня на території міста зафіксована 1 подія, пов’язана із пожежами у природних екосистемах, а саме:

          1. вул. Володимира Великого, 14а, Франківський район, горіння сухої трави на ділянці площею 10 м2.

          7 квітня на території міста зафіксована 1 подія, пов’язана із пожежами у природних екосистемах, а саме:

          1. вул. Городоцька, 296 – б/н, Залізничний район, горіння сухої трави на ділянці площею 0,03 га.