7 травня - 12 травня 2015 року

         1.  7 травня об 11:50 год. у м. Львові (вул. Скнилівська, 63, Залізничний район) під час прогулянки місцева мешканка виявила пакет, в якому знаходились 2 (дві) сучасні гранати  (Ф-1 та РГДР ), про що повідомила чергового міського управління ГУ МВС України у Львівській області. Місце події було огороджено, виставлено охорону. О 13:30 год. спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області виявлені боєприпаси вилучено встановленим порядком.

          2.  12 травня о 07:11 год. у м. Львові на пр.-т. Червоної Калини, 80 у квартирі №16 на четвертому поверсі житлового будинку (Сихівський район), виникла пожежа. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 м2 (горів килим). Внаслідок пожежі отруївся продуктами горіння чоловік, 1967 року  народження. Потерпілого бригадою швидкої медичної допомоги госпіталізовано в Львівську обласну клінічну лікарню. Пожежу ліквідовано до прибуття пожежного підрозділу. Причини події - з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

          3. 12 травня о 9:01 год. у м. Львові (вул. Кн. Ольги, 122а, Франківський район)  на новобудові (будівництво проводить житлово-будівельна компанія ПП «Ріел») на працівника, 1981 року народження, зареєстрованого в Турківському районі, с. Верхня Яблунька,   впала металева конструкція.  Потерпілого бригадою швидкої медичної допомоги в важкому стані, з діагнозом закритий злам правої стегнової кістки, злам хребта у попереку під питанням, тупа травма живота госпіталізовано до комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.  По даному факту проводиться дослідча перевірка.

          4. 12 травня о 22:05 год. у м. Львові попередньо   в результаті споживання продуктів в кафе – пивоварні «Правда», площа Ринок  32 (Галицький район) були госпіталізовані в Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню з діагнозом – харчова токсикоінфекція 4 особи, з них дві дитини.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Стан потерпілих на 6.00 13 травня – середньої важкості.

  Пожежі в екосистемах

          10  травня  на території міста зафіксовано 1 подія, пов’язана із пожежами у природних екосистемах, а саме:

          1. вул. Рудницького, 55, (Франківський район), горіння сухої трави на ділянці площею 10 м2.

          12  травня  на території міста зафіксовано 1 подія, пов’язана із пожежами у природних екосистемах, а саме:

          1. сел. Брюховичі, вул. Ставкова, 3 (Шевченківський район) – горіння сухої трави на ділянці площею 30 м2.