2 червня - 9 червня 2015 року

         1.  2 червня о 16:41 год. на тел. 103 надійшов виклик, про те, що у м. Львові (в водоймі поблизу парку Погулянка, Личаківський район), з ознаками утоплення знаходиться хлопець, 2000 року народження, житель м. Львова. Потерпілого витягнули на берег відпочиваючі. Бригадою швидкої медичної допомоги проведено реанімаційні заходи та доставлено потерпілого до реанімаційного відділення комунальної 8-ї міської клінічної лікарні. При огляді на чолі потерпілого спостерігалась гематома від ймовірного удару об твердий предмет під водою. В лікарні потерпілого було підключено до апарату штучного дихання.

         О 3:20 год. 03 червня лікарі констатували смерть. Обставини та причини події встановлюються. Проводиться дослідча перевірка.

         2. 8 червня о 09:30 год. у смт. Брюховичі (Львівська МР) у лісі виявлено артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Місце події огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

         3. 8 червня о 12:15 год. у м. Львові (вул. Алмазна, б/н, Залізничний район, поблизу гаражів на відстані 150 м від житлових будинків) виявлено 75 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявлених боєприпасів.

         4. 9 червня о 19:25 год. у м. Львові (вул. Котлярська, 14, Галицький район) на третьому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку   в квартирі № 9, виникла пожежа. Внаслідок пожежі отримав термічні опіки II ступеня 40 % тіла власник квартири чоловік, 1968 року народження, якого у важкому стані було госпіталізовано в реанімаційне  відділення 8-ої міської клінічної лікарні. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 4 м2, пошкоджено міжкімнатні двері та стіни на площі 7 м2. Пожежу ліквідовано о 19:53 год. силами одного пожежно-рятувального відділення. Причина пожежі - з’ясовується