10 червня - 16 червня 2015 року

        1.  10 червня о 09:10 год. на тел. 103 надійшла інформація, про те, що у м. Львові трамвай маршрут №7 вагон №1045 поїхав по зміненому маршруту та на повороті  вул. Городоцька вул., Чернівецька в напрямку вокзалу внаслідок замикання щитка високовольтних запобіжників виникла дуга. Водій трамвая отримала опіки полум’ям (вольтової дуги 600 В) лівого передпліччя та кисті лівої руки 2-ї, 3-ї ступені. Потерпілу бригадою швидкої медичної допомоги госпіталізовано  в опікове  відділення комунальної 8-ї міської клінічної лікарні.

         2. 11 червня о 10:50 год. у м. Львові, на вул. Персенківка, 70 виявлено 2 (два) 85 мм артилерійських снаряди часів ІІ Світової війни. Місце події огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

         3. 11 червня о 11:26 год. на тел. 103 надійшла інформація, про те, що у м. Львові на вул. Пластова, 13, (Личаківський район), на території міських очисних споруд отруїлись дві особи:

  • технік-технолог очисних споруд 1-ї черги;
  • слюсар ремонтник.

         Потерпілих з діагнозом отруєння невідомої етіології, бригадою швидкої медичної допомоги госпіталізовано  в комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.        

         4. 15 червня о 16:20 год. у смт. Брюховичі (Львівська МР) бічна вул. Коновальця поблизу лісосмуги місцевим жителем виявлено ручну гранату Ф-1 часів ІІ Світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявлених боєприпасів.

         5. 15 червня о 19:30 год. у м. Львові по вул. Дж. Ленона, 39, водій автомобіля “CHEVROLET”, жителька м. Львова, здійснила наїзд на пішохода (дитину), 2013 року народження, яка проживала за адресою м. Львів вул.Дж.Ленона, 39/52. Водій доставила потерпілу до реанімаційного відділення Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

         Постраждала під час реанімаційних заходів померла в лікарні МДКЛ.

Обставини ДТП -  з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

            6. 16 червня о 10:00 год. на тел. 103 надійшло повідомлення, про те, що у м. Львові на вул. Величковського, 4 кв. 97 (Шевченківський район) з 8-го поверху будинку випав чоловік.

         Потерпілого в важкому стані з діагнозом відкрита черепно-мозкова травма, тупа травма грудної клітки  бригадою швидкої медичної допомоги госпіталізовано в комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги (за свідченням лікарів швидкої медичної допомоги потерпілий перебував в стані алкогольного сп’яніння). По даному факту проводиться дослідча перевірка.

Пожежі в екосистемах

         12 червня вул. Райніса,7 (Шевченківський район) горіння сухої трави на ділянці  площею 10 м2.

         14 червня вул. Земельна, б/н (Личаківський район) горіння сухої трави на ділянці  площею 15 м2.