8 липня - 14 липня 2015 року

         1.14 липня о 09.10 год. у м. Львові на вул. Плугова, 8 (Шевченківський район) внаслідок вибуху, яка була встановлена на вході до опорного пункту міліції, потерпіла одна особа, працівник органів МВС України (оперуповноважений).

Потерпілого з діагнозом множинні осколкові поранення голови, верхніх та нижніх кінцівок, тупа травма живота, в важкому стані госпіталізовано в комунальну лікарню швидкої медичної допомоги. Відділом вибухотехнічної та пожежотехнічної експертизи НДЕКЦ при ГУ МВС у Львівській області було встановлено, що перед входом в дільничний пункт міліції було встановлено вибуховий пристрів, попередньо – граната Ф-1.

            2. 14 липня о 10.01 год. у м. Львові на вул. Ю. Липи, 18 (Шевченківський район) внаслідок вибуху гранати, попередньо РГД, яка була встановлена на вході до опорного пункту міліції, потерпіла одна особа,  працівник органів МВС України.

            Потерпілу з діагнозом травматичний шок, ЧМТ, контузія, відкритий злам обох кісток лівої гомілки, множинні рвані рани правої гомілки, закрита травма  грудної клітки та живота, в важкому стані госпіталізовано в комунальну лікарню швидкої медичної допомоги.

            Обставини вибухів – встановлюються. Проводиться слідство.

  Пожежі в екосистемах

         8 липня смт Брюховичі вул. Незалежності, б/н, Шевченківський район, горіння сухої трави на ділянці площею 30 м2.