23 вересня - 29 вересня 2015 року

           1. 23 вересня о 13:03 год. начальник служби безпеки «Ощадбанку» України надіслав електронне повідомлення на сайт «Ощадбанку» Львівської області про можливе замінування будівлі АТ «Ощадбанку» (м. Львів вул.Валова, 9, Галицький район) та можливого підриву будівлі о 13:35 год.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом дій …” у складі 25 осіб та 7 од. техніки.

  Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.  

  Працівниками Галицького районного відділу ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області, спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВСУ у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівлі банку та прилеглої території (на час обстеження з будівлі тимчасово було виведено 226 осіб, з них 194 працівників банку та 32 відвідувачі). О 14:20 год. пошукові роботи завершено - вибухового пристрою не виявлено.

            2. 25 вересня о 09:45 год. у м. Львові (вул. Вулецька, б/н, Сихівський район) від ДСНС Сихівського району надійшло повідомлення, про те що на відстані 60 м від розташування ДПРЧ №29 виявлено предмет ззовні схожий на 100 мм артилерійський снаряд ІІ Світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

         3. 25 вересня о 14:20 год. від оперативного чергового ЛОДА надійшло повідомлення про те, що на вул. Митрополита Андрея, 10, (Галицький район), при проведенні робіт по обладнанню тротуару, разом з піском було завезено артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

         4. 25 вересня о 15:40 год. у смт. Брюховичі (Львівська МР) в лісі під час збирання грибів виявлено артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявленого боєприпаси.

         5. 26 вересня о 16:33 год. у смт. Брюховичі Львівської міської ради в лісі під час прогулянки виявлено артилерійський снаряд часів  ІІ Світової війни. Місце події огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

          5.  Станом на 12:00 год. 29 вересня всі з 14 учнів СЗШ № 98 м. Львова (вул. Трильовського, 12, Сихівський район), у яких після звернення 17 вересня  за меддопомогою встановлений діагноз “ротавірусна інфекція, харчова токсикоінфекція”,  надали довідки про  одужання та відвідують планові заняття у школі.

         6. Станом на 06:00 год. 30 вересня з 9 осіб, з них 1 дитина, яких після святкування дня народження 19 вересня у м. Львові, вул. Вернадського, 4 (Сихівський район) в квартирі № 43 було госпіталізовано до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, на стаціонарному лікуванні перебуває 6 (шість) осіб, з них 1 дитина, з симптомами “гострої кишкової інфекції”, “харчової токсикоінфекції”, у трьох осіб лабораторно підтверджений діагноз “Salmonella enteritidis”.

          Стан потерпілих - задовільний.

        Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів МОЗ України. Протиепідемічні заходи продовжуються.