17 лютого - 23 лютого 2016 року

        1. 18 лютого о 16:35 год. невідома особа з мобільного телефону на телефон чергового Галицького районного відділу Головного управління національної поліції у Львівській області повідомила про замінування у м. Львові  приміщення торгового центру „Роксолана” (пл. Соборна, 14). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

          На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 21 особи та 7 од. техніки (з них 5 осіб  та 1 од. техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області).

         Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, з будівлі торгового центру виведено 400 осіб (100 персоналу, 300 покупців).

         Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень торгового центру та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 19:00 год. - вибухового пристрою не виявлено.

         Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування (попередньо встановлено власника телефону -

         2. 22 лютого о 00:59 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Стрийській, 33 в окремостоячій чотирьохповерховій будівлі “ВТБ Банк”. Вогнем знищено речі побутового вжитку на площі 15 м2. Пожежу ліквідовано о 01:36 год.

         22 лютого о 01:01 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. І.Франка, 79 у відділенні “Сбербанку Росії”, який розташований на першому поверсі трьохповерхового житлового будинку. Вогнем знищено речі побутового вжитку на площі 25 м2, пошкоджено перекриття та речі побутового вжитку на площі 100 м2. Пожежу ліквідовано о 01:18 год.  Виведено з житлового будинку 12 чол.