27 січня - 2 лютого 2016 року

        1. 27 січня о 22:55 год. у м. Львові (вул. Зимова, 35 кв. 16а, Шевченківський район, ОСББ «На Зимовій»), за повідомленням Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, в квартирі отруїлись чадним газом 4 (чотири) особи, з них 2 (дві) дитини, яких було госпіталізовано до лікувальних закладів м. Львова.

        Працівниками ПАТ “Львівгаз” тимчасово припинено подачу газу до квартири.

        Причина події - з’ясовується.

        2. 28 січня о 16.18 год. від чергового Головного управління поліції Львівської області надійшло повідомлення, що за адресою м. Львів вул. Гнатюка, 8 в ресторані «Прага» який розташований на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку протягом двох годин відбудеться вибух. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

          Основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 37 осіб та 10 од. техніки було направлено за вказаною адресою.         

        Місця події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З приміщень ресторану виведено 5 осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будинку та прилеглої території. Пошукові роботи завершені  о 17:30 год. - вибухового пристрою  не виявлено.

        3. 30 січня о 18:15 год. від чергового Управління Служби безпеки України у Львівській області надійшло повідомлення, що за отриманою інформацією у м. Львові, на вул. Гнатюка В., 8 (Галицький район) в ресторані «Прага», який розташований на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку о 18:45 год. відбудеться вибух. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

          На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 25 осіб та 8 од. техніки.

        Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівлі та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 19:45 год. - вибухового пристрою не виявлено.

        4. 30 січня о 19:30 год. у м. Львові (вул. Римлянина.П, 6/11, Личаківський район, ЛКП «Віра») в квартирі на другому поверсі двохповерхового житлового будинку отруїлись, ймовірно, чадним газом 3 (три) особи із них 2(двоє) дітей.

        Потерпілих у середньому ступені важкості доставлено до реанімаційних відділень Львівської обласної клінічної лікарні та Львівської міської дитячої клінічної лікарні відповідно.

        Після надання медичної допомоги (проходження барокамери), потерпілих під розписку, у задовільному стані відпущено додому.

        Працівниками ПАТ “Львівгаз” тимчасово припинено подачу газу до квартири. Причина події - з’ясовується.

        5. 31 січня о 12:49 год. від чергового Управління Служби безпеки України у Львівській області надійшло повідомлення, що за отриманою інформацією у м. Львові, на вул. Гнатюка В., 8 (Галицький район) в ресторані «Прага», який розташований на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку до кінця доби відбудеться вибух. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

        На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 30 осіб та 9 од. техніки.

        Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із закладу було виведено на безпечну відстань 15 осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівлі та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 13:45 год. - вибухового пристрою не виявлено.

        6. 1 лютого о 14:31 год. від чергового Управління Служби безпеки України у Львівській області надійшло повідомлення, що за отриманою інформацією у м. Львові, на вул. Гнатюка В., 8 (Галицький район) в ресторані «Прага», який розташований на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку до кінця доби відбудеться вибух. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

         На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 27 осіб та 10 од. техніки.

        Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із закладу було виведено на безпечну відстань 11 осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівлі та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 16:00 год. - вибухового пристрою не виявлено.

        7. 2 лютого о 07:02 год. від чергового Управління Служби безпеки України у Львівській області надійшло повідомлення, що, за отриманою інформацією від колл-центру Служби безпеки України, у м. Львові заміновано 10 закладів громадського харчування та розваг. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось. На місцях подій працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 36 осіб та 16 од. техніки. Біля будівель закладів було виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

        Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівель та прилеглої території. Пошукові роботи завершено о 13:45 год. - вибухових пристроїв не виявлено, а саме:

        - паб-ресторан „Криївка” (пл. Ринок, 14, Галицький район), пошукові роботи завершено о 09:50 год.;

        - кафе „Гасова лямпа” (вул. Вірменська, 20, Галицький район), пошукові роботи завершено о 10:30 год.;

        - ресторан „Леополіс” (вул. Шевська, 16, Галицький район), пошукові роботи завершено об 11:10 год.;

        - ресторан-клуб „Купіца” (вул. Братів Рогатинців, 18, Галицький район),  пошукові роботи завершено об 11:30 год.;

       - пивний ресторан „Кумпель” (просп. Чорновола, 2 „б”), пошукові роботи завершено о 12:00 год.;

       - паб „ Корзо” (вул. Братів Рогатинців, 10, Галицький район), пошукові роботи завершено о 12:05 год.;

       - ресторан „Прага” (вул. Гнатюка В., акад., 8, Галицький район), пошукові роботи завершено о 13:10 год.;

      - ресторан-пивоварня „Старгород” (вул. Римлянина П., 1, Личаківський район),  пошукові роботи завершено о 13:15 год.;

      - віскі-паб „4 friends” (вул. Дудаєва, Дж., 2, Галицький район), пошукові роботи завершено о 13:45 год.;

      - клуб-ресторан „Дарвін”  (вул. Шевська, 6, Галицький район),  пошукові роботи    не проводилися у зв’язку з тим, що заклад протягом більше ніж рік не працює  та на момент прибуття сил ЦЗ області і м. Львова був зачинений.