30 грудня 2015 року - 5 січня 2016 року

         1. 30 грудня о 19.48 год. надійшло повідомлення, що о 22.00 год. буде заміновано нічний клуб «SAN’KOFF» у м. Львові по вул. Щирецька, 36. Вимог, виконання яких могло би відвернути вибух, не висувалось.  На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 32 особи та 6 од. техніки.

         Відділом вибухотехнічної та пожежотехнічної експертизи НДЕКЦ при ГУ НП у Львівській області проведено обстеження приміщень та прилеглої території вокзалу. На момент повідомлення нічний клуб «SAN’KOFF» не працював.  Пошукові роботи завершено о 21.10 год. – вибухового пристрою не виявлено.  Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

         2. 4 січня о 20:10 год. невідома особа жіночої статі з мобільного телефону на телефон Львівського оператора служби “102” обліково-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління національної поліції у Львівській області повідомила що за адресою м. Львів вул. Варшавська 44 (Шевченківський район) станеться вибух. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

          Основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 43 особи та 7 од. техніки було направлено за вказаною адресою.         

Місця події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.  Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будинку та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 21:36 год. - вибухового пристрою не виявлено.

          3. 31 грудня о 14:40 год. у м. Львів вул.Івана Франка, 38/7 (Галицький район, ЛКП «Снопківське»), отруїлась чадним газом жінка, 1991 року народження, яку у стані середнього ступеня важкості (19% карбоксигемоглобіну) було доставлено до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні.

         Працівниками ПАТ “Львівгаз” тимчасово припинено подачу газу до квартири.

         Причина події - з’ясовується.

         4. 2 січня о 20:52 год. у м. Львів вул. Сковороди Г., 6 кв. 3 (Личаківський район, ЛКП «Господар»), отруїлись чадним газом 3 (три) особи з них 1 (одна) дитина, яких у стані середньої важкості доставлено до лікувальних закладів м. Львова.

         5. 4 січня о 20:33 год. невідома особа жіночої статі  з мобільного телефону на телефон Львівського оператора служби “102” обліково-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління національної поліції у Львівській області повідомила що 5 січня о 10:00 год. за адресою м. Львів вул. Варшавська 40 (Шевченківський район) станеться вибух. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

          Основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 43 особи та 7 од. техніки було направлено за вказаною адресою.         

Місця події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будинку та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 22:29 год. - вибухового пристрою не виявлено.

        6. 4 січня о 08:55 год. у м. Львові  на вул. Бортнянського, 4 кв. 7 (Залізничний район, ЛКП «Граніт»), отруївся чадним газом чоловік, 1990 року народження, якого у стані середньої важкості доставлено у Львівську обласну клінічну лікарню. Після надання необхідної медичної допомоги потерпілого переведено до терапевтичного відділення. Працівниками  ПАТ “Львівгаз” тимчасово  припинено  подачу газу до квартири. Причина події - з’ясовується.